Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 4259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Cykellås

Vi fører på WeBike.dk et stort udvalg af cykellåse fra Abus, BBB, Klickfix, Kryptonite og YWS. Vi har både kædelåse, bøjlelåse, ringlåse og almindelige cykellåse. Mange af disse cykellåse er forsikringsgodkendte, og kan derfor med fordel bruges til din citybike eller din racercykel, især hvis du ikke har plads til den inde i din lejlighed eller huset. Vores cykellåse er af forskellige størrelser og tykkelser, og der er således en lås til de fleste situationer. Der findes låse både til at fastmontere på din cykel eller hvis du ønsker en lås du kan have med i en rygsæk eller lade blive hjemme, er dette også en mulighed.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Cykellåse generelt


At finde den rigtige cykellås kan være noget nær en jungle. Skal det være en kliklås, en kædelås, en ringlås eller en helt fjerde slags? Skal det være en godkendt lås eller er det ikke en nødvendighed? En forsikringsgodkendt lås er en cykellås som er stemplet til at du, hvis du får stjålet din cykel, er berettiget til at få tilbagebetalt hele eller dele af cyklens værdi fra din forsikring. Typen af cykellås du bør vælge afhænger af dine præferencer og ofte af cykeltypen. Dette kan du læse meget mere om nedenfor.Cykellåse til din citybike


Når du skal finde en lås til din citybike, anden hverdagscykel eller dit barns børnecykel er der flere vigtige aspekter at overveje. Først og fremmest skal du beslutte om din cykellås skal være en godkendt cykellås forsikringsmæssigt. Dette er selvfølgeligt et oplagt valg hvis du har en dyr eller ny cykel, men vil for langt de fleste være det mest fornuftige valg. Vi har mange godkendte låse, heriblandt alle vores Abus kliklåse og en fastmonteret lås fra YWS, som tillige er nemme at montere. Vil du i stedet gerne have en kædelås eller ringlås fås disse også som godkendte låse, bl.a. fra Kryptonite og Abus, men her bør du holde øje med produktbeskrivelsen, da det ikke er alle disse cykellåse, som er godkendt.
Vil du ikke nødvendigvis have en godkendt lås, er der et stort udvalg af spirallåse og låse med kæder, som er nemme at have med overalt og pakke sammen så de ikke fylder meget. Samtidig har du med spirallåse og kædelåse muligheden for at låse din cykel fast til fx cykelstativer eller andet rundt i byen. Kædelåse og spirallåse er ofte noget nær lige så sikre som en fastmonteret lås til cykel, selvom de ikke er forsikringsgodkendte. Med en cykellås med kæde får du en af de cykellåse hvor du aldrig mangler nøglen og må gå hjem – koden kan dog nemt aflures og risikoen for tyveri kan derfor være større når du bruger denne type cykellås. Kædelåse og spirallåse med nøgler eller koder er nemme at have med og er derfor oplagte at ligge i tasken til når du glemmer nøglen til din normale cykellås.Cykellåse til din racercykel eller MTB cykel


Når du skal finde en lås til din racercykel, cross cykel eller MTB cykel er et ofte stillet krav at låsen ikke må være fastsiddende. Derfor kigges der ofte på en kædelås eller ringlås til cykel. Hvis du cykel fx står opbevaret i en kælder eller et fælles cykelrum kan det være en stor fordel at sikre den med en godkendt cykellås, så du er sikret en form for godtgørelse fra din forsikring, hvis din cykel skulle blive stjålet. Af godkendte, løse cykellåse har vi låse fra Abus og Kryptonite. Hvis du ønsker en fastmonteret cykellås til din mountainbike har vi også dette, du skal blot lægge mærke til at bredden er rigtig.
Et andet vigtigt punkt at være opmærksom på er, at din cykellås ikke må ridse og beskadige din cykel når den er på. Langt de fleste låse har dog en blød stof- eller gummikant som beskytter din cykel mod skrammer.

Vent venligst ...