Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

 • Brands
 • CrankBrothers

CrankBrothers

På denne side finder du vores store udvalg af udstyr til især mountainbike fra Crankbrothers. Produkterne består i et stort antal pedaler med og uden klik, multitools, pumper, styr, sadelpinde, hjul og tilbehør til pedaler, hjul, cykelpumpe, hjulsæt og sadelpinde. Produkterne spænder bredt i pris, vægt og type, men er alle lavet af materialer i god kvalitet. Udover den gode kvalitet, er Crankbrothers produkter desuden kendetegnet ved et specielt men super lækkert design, der vil få de fleste andre ryttere ude i sporet til at kigge misundeligt efter dig. Her finder du produkter til mange behov, hvad end du søger opgraderinger eller bare lækre produkter til en start.
varer pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter faldende

En lækker køreoplevelse

Amerikanske Crankbrothers er kendt for at lave innoverende produkter til mountainbike. Selvom kendetegnet vel nok er de velkendte Eggbeater pedaler, er resten af produkterne så absolut af samme høje kvalitet. Crankbrothers blev grundlagt i 1997 af danske Frank Hermansen og Carl Winefornder. Siden de i 2001 lancerede den første Eggbeater pedal til MTB cykel er det for alvor gået stærkt. Et af varemærkerne for Crankbrothers er deres relativt smalle der især er centreret om de to store produktserier med komponenter til cyklen, Cobalt og Iodine, samt en række serier med pedaler og tilbehør.

Crankbrothers pedaler

Som deres første store succes, har Crankbrothers i stor stil udviklet på deres udvalg af pedaler. Med Eggbeater kollektionen som let genkendelige serie i spidsen, er grundstenen lagt. Det smarte 4-sidede lukkesystem sørger for, at pedalerne ikke samler mudder og skidt, og er samtidigt nemt at træde i. Candy pedalerne kan mange af de samme ting som Eggbeater, men er med en omkransning omkring klik-delen af pedalen bedre beskyttet mod sten og slag. Ulempen herved er dog, at Candy pedalerne er noget tungere end Eggbeaterne.
Mallet serien af pedaler kan lidt af hvert. Med en omkransning der både beskytter og skaber stabilitet, er de gode både op og ned ad bakke, og de kan således bruges til det hele.
Double Shot kollektionen er kombinationen af en klikpedal og en flad pedal, idet den kan vendes i en retning der giver én af de to funktioner.
Stamp og 5050 pedalerne er flade pedaler der kan bruges til lidt af hvert. De er som resten af Crankbrothers’ pedaler forholdsvist lette.
I både Candy, Mallet og Eggbeater serierne er 11-udgaven af pedalerne den absolutte topmodel. De er hovedsageligt lavet i titanium og vejer derfor betydeligt mindre end de andre udgaver i serien. Det betyder at vægten på Eggbeater 11 pedalerne er på bare 179 gram for sættet, mens et sæt Candy 11 pedaler vejer 230 gram og Mallet dh 11 vejer 445 gram for et sæt. Desuden er disse topmodeller udstyret med en flot, guld farve.
Du finder her på siden også sæt til servicering af pedaler samt anden tilbehør til pedalerne.

Crankbrothers komponenter

Selvom Crankbrothers er mest kendt for deres lækre pedaler, er det værd at huske på, at de også laver komponenter til cyklen af høj kvalitet. Komponenterne omfatter sadelpinde, styr og frempinde, som er inddelt i tre forskellige serier, Cobalt, opium og Iodine. Indenfor sadelpinde har Crankbrothers valgt at holde sig til tre forskellige modeller, som hver er i forskellige bredder og med eller uden offset. Cobalt 3 er en sadelpind i aluminium og kan fås med 20 mm offset eller uden. Cobalt 11 er en ultra let sadelpind i carbon, so ligeledes fås uden eller med 20 mm offset. Udover disse er der Highlige Dropper Post sadelpinden der, ligesom navnet angiver er en dropperpost.
Crankbrothers har lavet seks forskellige styr, der er tænkt til forskellig brug. Cobalt styrene er lette og til brug i både træning og konkurrencer. Iodine styrene er ekstra brede og med 30 mm rise. Opium styrene er lette aluminiumsstyr til downhill. Som det var tilfældet for pedalerne, er 11 udgaverne topmodellerne i carbon.
Frempindene fås i fire udgaver, Cobalt 3 og 11 samt Iodine 2 og 3. Cobalt 11 er ultra let og i carbon.
Udover de nævnte produkter laver Crankbrothers også mange forskellige slags tilbehør, fx i form af greb samt pumper fra de helt almindelige til dem med trykmåler og Co2 inflator.

Vent venligst ...