Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Olie

På denne side finder du vores store udvalg af forskelige olier til din cykel. Vi har mange forskellige valgmuligheder, og du skal derfor overveje hvad du skal bruge olien til, samt hvornår på året den skal bruges. Vi fører kun cykelolier i høj kvalitet, da vi mener, at din cykel skal have den bedst mulige behandling. Vi fører derfor olier fra producenter såsom Finish Line, Morgan Blue, Muc-Off og så videre. Disse kommer i flere forskellige prisklasser alt efter hvilken størrelse, du køber, samt om du køber olie-sæt. Hvis du er i tvivl om hvilken olie du skal bruge, eller hvordan denne skal anvendes, så står vi hos Heino Cykler altid klar med råd og vejledning.
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Heino Cyklers udvalg af cykelolie


Her hos Heino Cykler har vi et stort udvalg af cykelolier. Disse fås i forskellige størrelser, til forskellige formål og i forskellige sæt. Vi fører kun cykelolier i høj kvalitet, da vi mener, at din cykel skal have den bedst mulige behandling. Vi fører derfor olier fra producenter såsom Finish Line, Morgan Blue, Muc-Off og så videre, hvor du får specifikke cykel olier til forskellige formål. Du kan for eksempel købe olie til tørre forhold eller olie til våde forhold. Ved at vælge den rigtige cykelolie, får du en olie der trænger dybt ind i kæden og metaloverfladen, og dermed beskytter din cykelkæde og nedsætter friktionen mellem kæde og tandhjul. Ud over kædeolier har vi også olie til andre dele på din cykel, såsom bremser, kassetter og så videre. For at gøre det så nemt for dig som muligt, at give din cykel den bedst mulige behandling, har vi også ”sæt”, bestående af forskellige olier med videre til din cykel. Vi har for eksempel et sæt fra Muc-Off som indeholder alle de basale nødvendigheder for at holde din cykel ren og funktionel. Heri får du både en bike cleaner, en bike spray, en rengøringsbørste samt en rengøringssvamp.Olie til cykelkæde


Vi har et stort udvalg af olier der er lavet specifikt til din cykelkæde. For at køre effektivt og gnidningsfrit er det vigtigt at smøre sin kæde ofte og herved bruge en olie af god kvalitet. Det er dog ikke nok, at olien er af god kvalitet – det er også vigtigt at bruge en olie, som passer til de forhold man kører i, da der findes specielle cykel olier til både tørt vejr og vådt vejr. Du skal derfor vælge olie efter, hvilke vejrforhold du cykler i og hermed også hvilken årstid, du cykler i. Man kan som hovedregel sige, at der skal bruges en tør olie om sommeren og en våd olie om vinteren. På mange af vores olier står der hvad de skal bruges til, og hermed om det er en tør olie eller en våd olie.Fremgangsmåde ved brug af olie til cykel


For at give din cykelkæde så lang levetid som muligt, samt for at sørge for, at den altid fungerer som den skal, er kræves der noget rengøring og vedligeholdelse. Cykelkæden har godt af en god og grundig rengøring et par gange om året – og selvfølgelig gerne flere. Det må dog også bemærkes, at man heller ikke skal rengøre kæden for ofte, da man på den måde kan komme til at forkorte kædens levetid. Hertil er det tilstrækkeligt blot at smøre kæden. Når det gælder smørelse af kæden, er det vigtigt at smøre kæden ofte, og her er det vigtigt at bruge olie af god kvalitet. Det er en god ide at vælge olie efter hvilke vejrforhold du cykler i, da du som nævnt, som udgangspunkt skal bruge tør olie om sommeren og modsat våd olie om vinteren. Fremgangsmåden ved brug af olie til din cykel er, at du efter en cykeltur skal tørre cykelkæden af med en tør klud, hvorved du fjerner overskydende olie og skidt. Herefter kan du med fordel sætte kæden på det midterste tandhjul både foran og bagpå, da du herved får mulighed for at tørre tandhjulene af. Nu er du så klar til at smøre olie på kæden. Her skal du fordele olien på alle kædens ruller, hvilket du nemt kan gøre ved at trykke let på olien, imens du kører kæden rundt, da du herved kan få det lige fordelt over hele kæden. Til sidst skal du blot lade kæden stå med olie på, da olien således har mulighed for at trænge ind i kæden.

Ud over smøring af kæden er det også vigtigt at være opmærksom på cyklens resterende dele. Her kan du for eksempel bruge en universal olie, som er tyndtflydende og bruges til smøring af bevægelige dele, nippler på hjul samt kabler. Der er dog også visse olier der er lavet specifikt til smøring af inderkabler og navs.


Råd og vejledning omkring cykelolie


Har du brug for at få et godt råd eller vejledning om vores udvalg af cykelolier og fremgangsmåden ved brug af disse er du mere end velkommen i vores butikker, ligesom vi selvfølgelig også sidder klar til at svare på e-mails, telefonopkald og chats. Vi vil altid gerne hjælpe, så du får den cykel olie, der passer helt præcis til din cykel og dine behov.

Vent venligst ...