Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 4259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Cykelpumpe

Ved WeBike.dk fører vi mange typer af cykelpumper fra mærker som Airshot, Specialized, ZEFAL, BBB og flere. Så om du skal bruge en gulvpumpe, håndpumpe, minipumpe, CO2 pumpe eller en gaffelpumpe, så er du landet det rigtige sted. Da der i de fleste hjem efterhånden er flere typer af cykler, findes der således også mange typer af pumper, som hver især opfylder forskellige formål. Derfor er det vigtigt at du har gjort dig klart hvilke behov du har, og derudfra beslutter dig for hvilken cykelpumpe du har brug for. På denne side finder du vores udvalg af pumper, ligesom du i bunden af siden finder en beskrivelse af de forskellige pumper og hvad de kan.
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

Cykelpumper til alle formål


En cykelpumpe er ikke bare en cykelpumpe. Den er nemlig et af de vigtigste værktøjer for alle der ejer en cykel, hvad end du blot kører rundt i byen eller kører stærkt på landevejene på en racercykel eller i skoven på mountainbike eller crosscykel, har du brug for en cykelpumpe. Cykelpumper er ofte lavet til en særlig type af ventil (fx racerventil), og det er derfor vigtigt at finde den rigtige pumpe til din cykel. Nedenfor ses en beskrivelse af de mest brugte typer af cykelpumper.Typer af cykelpumper


Gulvpumpe / fodpumpe: Af de manuelle cykelpumper er denne den mest kraftfulde pumpe. Fodpumpen er lavet så du kan ligge hele din vægt i når du pumper, og på denne måde kan få masser af luft i dit dæk. Fodpumpen er den perfekte pumpe at have stående derhjemme, idet den kan fås og bruges til mange typer af cykler og kræver meget lidt anstrengelse. En fodpumpe er den perfekte cykelpumpe til racer, og er nærmest et must hvis du har sådan en stående. Mange af denne slags cykelpumper er udstyret med et manometer så du kan holde øje med lufttrykket i dit dæk mens du pumper.
Håndpumpe: Denne manuelle cykelpumpe er den alle kender. Den helt almindelige pumpe, som betjenes med to hænder. Håndpumper fås i forskellige størrelser og til både racerventil og andre ventiler. Håndpumpen har sit vigtigste gøremål når den ikke skal stå stille derhjemme.
Minipumpe: Denne cykelpumpe er en variation af håndpumpen. En minipumpe er en lille håndpumpe, som kan variere i udseende men fungerer som en normal håndpumpe. En minipumpe er en ideel cykelpumpe til MTB eller racer når du er ude i skoven eller på vejene. Pumpen er nem at have med i en lomme, rygsæk eller fastmonteret på stellet. Med en minipumpe og en slange ved hånden kan du altid komme videre når du punkterer.
CO2 pumpe: en CO2 cykelpumpe er et redskab til hurtigt og effektivt at kunne pumpe din cykel helt op. For at bruge denne type pumpe skal du kombinere den med CO2 patroner der passer til den. Disse kan også findes på WeBike.dk. En CO2 cykelpumpe er altid smart, men har især sin anvendelighed under konkurrencer, hvor du vil kunne minimere dit tidstab ved at benytte denne frem for andre cykelpumper. Denne type pumpe fås både til MTB og racercykel.
Gaffelpumpe: Denne type pumpe bruges til at justere trykket i forgaflen på en MTB. Pumpen er ofte overset, men er et virkeligt vigtigt redskab hvis man vil præstere optimalt og sidde bedst muligt på sin mountainbike.
Tubeless pumpe: Pumpe til at fulde tubeless dæk op nemt. Flasken skal pumpes op med en almindelig track pumpe, og kan så føre luften over i et tubeless dæk via en ventil, indtil dækket sidder som det skal.

Vent venligst ...