Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Hometrainer

På denne side finder du vores udvalg af hometrainers samt tilbehør dertil. Vi fører cykel hometrainers fra producenterne Bkool og Elite, som er de førende producenter inden for dette område. Vi har hometrainers, hvilke er hjemmetrænere, der gør det muligt for dig at cykeltræne indendørs, og så har vi også et godt udvalg af træningsruller. Vores hometrainers har forskellige features, forskellige modstands-metoder samt forskellige tilslutninger. Dertil kommer også en masse forskelligt tilbehør, som du kan tilkøbe til din hometrainer. Hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige hometrainer, står vi altid klar med råd og vejledning – både i vores butikker samt over Heino-cykler.dk, hvor vi kan hjælpe både over chat og telefon.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Cykel hometrainer – vores udvalg


Her hos Heino Cykler har vi et stort udvalg af hometrainers og tilbehør dertil samt træningsruller. For at gøre det så nemt for dig som muligt, at finde frem til det du leder efter, har vi lavet nogle filtre i venstre side, hvorigennem du kan specificere din søgning. Her kan du vælge imellem vores producenter Bkool og Elite. Derudover kan du justere på prisen og du kan vælge hvilke features, din hometrainer skal have. Her kan du for eksempel vælge om den skal være PC / Mac kompatibel, om den skal være smartphone / tablet kompatibel, om der skal være styrmonteret modstand, om den skal være video kontrolleret, om der skal være mulighed for virtual reality / web race og meget mere. Du kan også vælge hvilken form for modstand den skal arbejde med, herunder om der for eksempel skal være tale om en magnetisk modstand, motor eller væskemotor. Hometrainers kan virke på mange forskellige måder, og kan have mange forskellige funktioner, og derfor har vi et stort udvalg, så du har masser af valgmuligheder. Ud over et stort udvalg af hometrainers og træningsruller, så har vi også et stort udvalg af tilbehør. Her kan du for eksempel finde adaptere, forhjulsstøtter, kadencemålere, quick-releases og et udvalg af softwares. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvis du ødelægger noget eller har brug for et ekstra tilbehør – vi har det hele i vores sortiment.Bkool hometrainer


Bkools udvalg af hometrainers er lavet til at du skal montere din cykel og dit baghjul på hjemmetræneren, og så cykler du ellers derud af. Bkool har to forskellige hometrainers, som begge med garanti vil give dig sved på panden. Bkool Smart Pro 2017 er til dig der vil underholdes og udfordres, når du skal have kørt træningspas indendørs eller når du skal have den mest effektive træning med intervaller. Smart Pro 2017 træneren kan forbindes til din computer via den medfølgende ANT+ usb-dongle, hvorved du kan få alle data direkte på skærmen: Watt, puls og kadence. Smart Pro 2017 Bkool-træneren er stærk og kan simulere op til 20% stigning og kan integreres med din smartphone. Hvis du vil have en hometrainer til et lidt lavere pris, er Bkools anden hometrainer et godt bud. Bkool Smart Go hometraineren er til dig, der vil kombinere hård og struktureret træning med muligheden for video- og 3D-ruter. Denne hometrainer kan simulere stigninger op til 8% og kan generere op til 800w, så der er rig mulighed for at blive udfordret på de op mod 800.000 forskellige ruter, der alle er med grafik, 3D eller sågar video, så du kan følge med på skærmen.Elite hometrainer


Med Elites hometrainer kan du både få modeller hvor hjulet skal monteres samt hvor cyklens kassette monteres direkte. Vi har mange forskellige Elite hometrainers, og du kan derfor også finde dem i mange forskellige prisklasser. Her adskiller de for eksempel sig fra hinanden ved cyklens montering, ved hvor mange funktioner der er, hvor lydløse de er, hvor høj en stigning du kan få, hvilken software der hører til og så videre. Du kan læse en masse om de forskellige hometrainers under hvert enkelt produkt. Hvis du har brug for mere vejledning eller råd til, hvilken hometrainer du bør købe, står vi hos Heino Cykler selvfølgelig altid klar til at hjælpe.Indendørs cykeltræner – hvad er fordelene?


Der er masser af fordele ved hjemmetrænere. Ved at have en hometrainer kan du cykle året rundt – altså også i de kolde vintermåneder, hvor temperaturen er lav og nedbøren høj. Den kan derudover også bruges over alt, og du kan dermed finde plads til den i kælderen, i stuen, på værelset eller hvor du ellers skal bruge den. Du behøver dermed ikke investere i en vintercykel, da du blot kan bruge din almindelige racercykel, MTB eller hvad du ellers cykler på. Dertil kommer også, at du slipper for en masse rengøring, da du ikke skal ud og cykle i de våde og beskidte forhold. Du behøver derfor heller ikke investere i vinter cykeltøj, og du skal ikke holde øje med vejrudsigten eller salte på vejene. Der er således masser af fordele ved at have en hometrainer, spørgsmålet er så bare hvilken du skal vælge.

Vent venligst ...