Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 4259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Cykelcomputer

På denne side ser du vores udvalg af cykelcomputere. Vi har et stort udvalg af cykelcomputere med gps og andre forskellige funktioner. Vi har cykelcomputere i højeste kvalitet, og vi fører cykelcomputere fra producenterne BBB, Garmin, MIO og Specialized. Vores cykelcomputere kommer i mange forskellige prisklasser, med mange forskellige funktioner og i forskellige farver. Derudover har vi selvfølgelig også tilbehør til vores cykelcomputere – såsom covers og kabler. Hvis du har brug for hjælp til hvilken cykelcomputer, du skal vælge, så står vi hos WeBike altid klar med råd og vejledning. Både i vores butikker og over WeBike.dk.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

WeBikes udvalg af cykelcomputere


Her hos WeBike har vi et stort udvalg af cykelcomputere med mange forskellige funktioner. Vi har cykelcomputere med gps, trådløse cykelcomputere, cykelcomputere med højdemåler og meget mere. Alle vores cykelcomputere er meget brugervenlige og funktionaliteten er helt i top. Du får masser af navigations- og træningsmuligheder, og derudover vil du opleve, at det hele er pakket ind i en god og overskuelig pakke. De fleste computere har touch screen eller store knapper på siderne og er nemme at bruge, ligesom de også kan kobles til din mobiltelefon, så du blandt andet kan se opkald, sms-beskeder og endda vejrudsigten, hvis du er i tvivl om vejret på din rute. Dette gør, at du let kan bruge og betjene cykelcomputeren, imens du cykler. Du behøver dermed ikke stoppe op i løbet af din cykeltur, for at tjekke op på dine målinger. Dette kan du gøre løbende uden at sætte sikkerheden over styr. 
Vores cykelcomputere er holdbare og sikre, og dette kommer selvfølgelig også af, at de kan monteres let og sikker på din cykel. Du vil ofte finde en holder der følger med, når du køber din cykelcomputer, og du kan således tage den i brug med det samme. Hvis du har et anderledes styr eller en anderledes frempind, kan du dog købe et andet mount til din cykelcomputer. På den måde kan du være sikker på at du altid har den bedste visning af din cykelcomputer, og at denne sidder godt positioneret og sikkert fast på cyklen. 


Garmin cykelcomputere


Vi har cykelcomputere fra forskellige producenter, og en af dem er Garmin. Garmins cykelcomputere udmærker sig ved at være blandt de absolut bedste på markedet, samt ved at tilbyde eksempelvis pulsmåling, kadencemåling og et hav af muligheder for at designe egne ruter. Dette kan enten tilkøbes eller det kan fås i den model, som du køber. I den populære Edge-serie er det især 520- og 1000-modellerne, der er værd at holde øje med, da de giver dig alt du har brug for udi træning og navigation. Garmins erklærede mission er at være en varig virksomhed gennem udvikling af produkter, der er så gode, at de bliver en essentiel del af forbrugernes liv. Det betyder, at du får gennemarbejdede produkter, der leverer stort på både ydeevne, kvalitet og designsiden. Du vil dermed være sikker på at få en cykelcomputer, som du kan få glæde af i mange år, og som ikke vil skuffe dig når det kommer til målingernes præcision og funktion.


Cykelcomputere fra forskellige producenter og med forskellige funktioner


Ud over Garmin cykelcomputere, har vi som nævnt også cykelcomputere fra BBB, fra Mio og fra Specialized. Cykelcomputeren fra BBB er en MicroBoard cykelcomputer, som er til rytteren, der ønsker en minimalistisk og enkelt betjent cykelcomputer uden for mange indviklede funktioner. I denne boldgade finder du også cykelcomputere fra Specialized. Her får du for eksempel en lækker trådløs cykelcomputer med alle basisfunktionerne: fart, gennemsnitsfart, max-fart & distance. Computeren er let at montere og sætte op til din første tur. Modsat heraf finder du for eksempel cykelcomputeren fra Mio, som har mange forskellige cykelruter og forud installerede kort, masser af forskellige målefunktioner og en generelt større cykelcomputer. Der er altså mange muligheder, når du skal vælge en cykelcomputer, og det er op til dig hvor mange funktioner, du ønsker cykelcomputeren skal have.
I henhold til funktionerne, kan du selvfølgelig vælge en cykelcomputer med de basis funktioner, som du har brug for. Her tales der om måling af hastighed og distance. Herved får du selvfølgelig en cykelcomputer med gps, så den kan måle distancen på din tur. Hvis dette ikke er nok, kan du også vælge cykelcomputere med højdemåler eller watt-måler, så du kan måle din effektivitet og kadence på din cykeltur. Du kan også få en cykelcomputer med indlagte ruter og pulsmåling. Der er altså masser af funktioner og producenter, som du kan vælge imellem.


Råd og vejledning


Er du i tvivl om hvilken cykelcomputer, du skal vælge, er du altid velkommen i vores butikker, ligesom vi selvfølgelig også er ved telefonerne, svarer på e-mails og rådgiver via vores chatsupport. Vi sidder klar til at hjælpe og vil altid gerne sørge for, at du får præcis den cykelcomputer, der passer allerbedst til dine behov.

Vent venligst ...