Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Landsdækkende Reklamations Service

 

 

Vi er glade når du fortæller os om din reklamation!


For så får vi chancen for at gøre noget ved det. Det kan jo skyldes du har fået forkert eller mangelfuld vejledning omkring valg eller brug af produktet. Det kan også skyldes produktions fejl. Kontakt os i butikken eller send din reklamation til Webshoppen.

I Heino Cykler har du altid minimum 2 års reklamationsret også ved handel på Heino-cykler.dk ved forevisning af købskvitering. Så gem din bon

 


 

Hvad betyder reklamationsret?


Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du henvende dig i en af vores Heino Cykler butikker eller indsendes til os på vores adresse:

 

Heino-cykler.dk
Agerhatten 16B, indgang 1 
5220 Odense SØ

 

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage

Vent venligst ...