Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Sadelpind

Her kan du se et udvalg af de sadelpinde vi fører fra Specialized, PRO, New Ultimate og BBB
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Hvilken sadelpind skal jeg vælge?

En sadelpind fås i aluminium og carbon. Fordelen ved en carbon sadelpind er komforten. Carbon er vibrationsdæmpende og vil fjerne en del af de små vibrationer som kommer op igennem cyklen fra f.eks. ru asfalt. Effekten bliver tydeligst ved en tynd, lang sadelpind. 

Du skal have en sadelpind som passer til dit stel. Der fås nemlig forskellige størrelser sadelpind. Det er diameteren som skal passe i stellet. Længden er afhængig af, hvor høj du skal have sadlen. De mest typiske tykkelser er 27,2 og 31,6 men i princippet kan en sadelpind være alt imellem 25,0 - 38,0 mm med 0,2 mm intervaller. Mål din gamle sadelpind med styrelære eller mål det indvendige mål i dit stel (pas på, stellet kan være udvidet i toppen af røret) Mange Specialized MTB modeller bruger en særlig størrelse 30,9mm
Længden på en sadelpind måles fra enden til center af sadlens rails. Alle sadelpinds modeller har et  minimums mærke for, hvor meget af sadelpinden der skal gå ned i stellet. Dvs. at en sadelpind på 350 mm ikke kan nå 350mm op af stellet, med kun afstanden fra minimums mærket og til rails. Der er desværre ingen standarder for længde på minimums indsats. 

Vent venligst ...