Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Pedaler

På denne side finder du vores store udvalg af pedaler. Vi har mange forskellige pedaltyper, og du kan finde alt fra klikpedaler til almindelige pedaler. Hertil kan du dermed finde cykel pedaler til mange forskellige formål som for eksempel til din hverdagscykel, til din racercykel eller til din MTB. For at få det bedst mulige udvalg af pedaler i høj kvalitet fører vi pedaler fra forskellige producenter. Vi har pedaler fra producenterne BBB, CrankBrothers, Look, Shimano, Specialized og Speedplay. Hvis du har brug for vejledning til, hvilken pedal du skal vælge, står vi selvfølgelig altid klar med gode råd.
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Cykel pedaler


Der findes mange forskellige pedaler, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på hvilken form for cykling pedalen skal bruges til, hvad du sætter pris på, samt hvilken prisklasse pedalen skal være i. For at gøre det nemt og overskueligt for dig, hurtigt at finde den pedal, som du leder efter, har vi lavet nogle filtre i venstre side, hvorved du kan præcisere din søgning. Du kan herved vælge hvilken pedaltype du ønsker. Skal det være en flat/platforms pedal, en klikpedal, en kombi pedal eller noget helt fjerde? De forskellige typer pedaler har hver sine fordele. Klikpedaler giver den fordel, at kraftoverførslen er bedre, da man både får mulighed for at trække og træde i pedalerne. Ved MTB-kørsel kan de være en fordel, da man således ikke behøver bekymre sig om at miste grebet på pedalen. Du kan også vælge hvad pedalen skal bruges til: skal pedalen monteres på din hverdagscykel, på din landevejscykel eller på din MTB cykel? Til sidst kan du også justere på prisen, du kan vælge producent, og du kan vælge, hvilken farve du ønsker pedalen skal have.
Pedaler findes i mange forskellige materialer, og disse adskiller sig på vægt, holdbarhed og styrke. Dette afspejler sig selvfølgelig også i prisen.MTB pedaler


Som nævnt kan du vælge, om pedalen skal bruges til hverdagscykling, til landevejskørsel eller om det skal være en pedal til MTB. Dette indikerer, at der kan være nogle fordele, ved at have en pedal, der er lavet specifikt til MTB, hvis det er MTB man kører. En MTB pedal har ofte et lav profil design, der gør, at det er nemmere at træde igennem sving og henover forhindringer på sporet i skoven. Derudover er der ofte en bredere trædeflade, så du hele tiden har god kontakt med pedalen, samt et åbent design, så pedalen ikke pakker mudder. Dette er gældende for klik-pedalerne. Du kan selvfølgelig også vælge platformspedaler til din MTB. Her er cykelpedalerne ofte lavet på en bred og konkav platform, hvilket giver en sublim kontakt med cykelpedalen. Dette gør, at du kan give den gas, uden at bekymre dig om grebet. Du kan altså både vælge klik-pedaler samt platforms-pedaler, når du skal afsted på din MTB. Klikpedaler har den fordel, at man ikke skal bekymre sig om, at miste grebet, da man er "spændt fast" til pedalen. Derfor vil man ikke komme til at glide – selv i våde og mudrede forhold.Pedaler til racercykel og hverdagscykel


Der er således også pedaler, der er lavet til ideelt at skulle bruges på racer. Pedaler til racercykler passer til de fleste landevejs-cykelsko, og er ofte designet med en bredere trædefalde, der stabiliserer foden, og knæet under kørsel.
Vi har også et stort udvalg af pedaler til hverdagscykler. Her er der primært tale om platformspedaler, som ikke kræver brug af cykelsko med klik. Dette har den fordel, at du kan cykle i de sko, som du også skal gå i i løbet af dagen. Her er pedalerne ofte belagt med en gummi-ramme eller en takket ramme, som gør, at skoen ikke glider, når du cykler.

Det bemærkes, at vi også har et udvalg af kombi-pedaler. En kombipedal er til rytteren der ønsker en almindelig pedal, men også ønsker mulighed for at bruge et kliksystem. Pedalen er på den ene side udstyret med en klik funktion, imens den anden side er en almindelig pedal. Vi synes denne pedal er oplagt til pendleren der måske ønsker at bruge cykelsko eller støvler i de kolde vintermåneder og almindelige sko i sommerhalvåret, eller som bare ønsker at cyklen kan bruges ned til bageren. Klikpedalerne kan også være gode til den der ikke tidligere har kørt med klikpedaler, hvorved man så kan starte ud med en kombi-pedal, for dermed at lære systemet at kende.Råd og vejledning om cykelpedaler


Hvis du har brug for at få et godt råd eller vejledning om vores udvalg af pedaler er du mere end velkommen til at spørge os i vores butikker, ligesom vi selvfølgelig også sidder klar til at svare på e-mails, telefonopkald og chats. Vi vil altid gerne hjælpe, så du får den pedal, der passer helt præcis til din cykel og dine behov. Dertil kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at montere og skifte din nye pedal, så du ikke selv behøver at få beskidte fingre.

Vent venligst ...