Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 4259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Vejl. Pris: 2.499,00 kr 1.989,00 kr

Afsendes om: Vælg variant

 
Vejl. Pris: 2.499,00 kr 1.989,00 kr
Set billigere?
Vi har prismatch
 

Brug for hjælp, ring til os 
 
69 88 47 51
 
Hverdage 9.00 - 16.00  
 

 

Hövding 2.0 cykelhjelm med inbygget airbag

Flere visninger

  • Hövding 2.0

Mere info

Mere info Varenummer: 25939
Varenr. 25939
Retail Price 2499.0000

Hövding har produceret verdens første cykelhjelm med indbygget airbag til cyklister, den opustelige cykelhjelm består af en krave, der sættes rundt om halsen og i tilfælde af ulykke, påkørsel eller styrt, selv udløser omkring hovedet på cyklisten.
Hövding 2.0 har en indbygget computer og sensor, der hele tiden overvåger dine bevægelser. I en ulykkessituation udløser hjelmen på 0,1 sekund omkring hovedet og fikserer nakke og hoved, hvilket mindsker risikoen for hoved- og nakkeskader som eksempelvis hjernerystelse og piskesmæld betydeligt. Airbaggen holder trykket  længe nok til at modstå flere slag.
Cykelhjelmen er formet som en hætte omkring hovedet i udløst tilstand, mens selve kraven er lavet i et slidstærkt nylonmateriale.


Sikkerhed

Airbag cykelhjelmen fra Høvding er CE-godkendt og opfylder derved alle de europæiske sikkerhedskrav til cykelhjelme. Hjelmen er beregnet til at blive brugt til almindelig cykling. Den kan derfor ikke bruges til MTB, BMX off-road eller andre cykelformer af ekstrem karakter.

Nye undersøgelser fra viser at hjelmen nedsætter risikoen for hvordskader med op til otte gange, sammenlignet med en traditionel hjelm. 

Vedligeholdelse

Hjelmen kan ikke tåle vask pga. sine elektroniske komponenter, men kan nemt gøres ren med en fugtig klud. Hövding 2.0 kan bruges i regnvejr.

Brug

Hövding 2.0 placeres rundt om din hals hvorefter lynlåsen under hagen lynes. På lynlåsen finder du en on/off-knap der skal klikkes i kraven. Dette aktiverer hjelmen med en tydelig lyd. Det er vigtigt at hjelmen kun er aktiveret under cykling. Rundt om knappen findes der lysdioder, der viser batteristatus og om hjelmen er aktiveret. Høvding hjelmen er et oplagt valg til pendleren og hverdagscyklisten, der ikke ønsker at køre med en traditionel hjelm på hovedet.
Hjelmen produceres i tre størrelser og du kan finde en størrelsesguide ved at klikke på ”Størrelsesskema” herover.

De fleste hatte og frisurer fungerer sammen med hjelmen, men da hjelmen pustes op omkring hovedet er det vigtigt at eventuelle hatte ikke er fikseret omkring hovedet med en rem. Hættetrøjer kan ligeledes anvendes, da kraven på Hövding skal blot være placeret over hætten. I tilfælde af inflation af hjelmen, bliver den øverste del af kraven åbnet og det er derfor vigtigt, at den ikke er dækket af halstørklæder eller lignede. Et halstørklæde kan dog godt bruges hvis det ikke dækker oversiden af kraven.


Batteri

Hjelmen kan holde strøm i ca. 10 timers aktiv cykling og oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Kablet forbindes til en USB-oplader eller computer. Du kan altid følge batteristatus på dioderne omkring ON/OFF-knappen.


FAQ

Vi har mange forespørgsler omkring sikkerhed og brug. Høvding har samlet de mest stillede spørgsmål på deres hjemmeside, her kan du finde svar på spørgsmål omkring frisurer, hatte, halstørklæder, opladning, transport med fly og meget mere.

Er du stadig i tvivl kan webshoppen kontaktes alle hverdagedage mellem 9 og 16.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 970 g
  • CE: CE EN 1078
  • Størrelser: S, M og L
  • Indbygget airbag
  • Udløses på 0,1 sekund
  • Høj sikkerhed
  • Svensk opfindelse, svensk design

Varenummer: 25939

Størrelsesguide til Hövding 2.0 cykelhjelm

 

Hövding 2.0 cykelhjelmen er en selvudløselig cykelhjelm, der er en genial opfindelse. For at finde den rigtige størrelse skal du måle omkreds omkring din hals, hvorfor du finder den korrekte størrelse nedenfor.

 

Halsomkreds Hovedomkreds Anbefalet størrelse
Mindre end 36cm 51-57 cm Small
34-42 cm 54-60 cm Medium
38-45 cm 57-63 cm Large

 

 

Bemærk: Denne størrelseguide er vejlende. Hvis du er i tvivl om størrelsen kan webshoppen kontaktes på 70 22 99 91 eller info@webike.dk i tidsrummet 9-16 alle hverdage.

Vent venligst ...