Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Cykelslanger

Vi fører kun cykelslanger i en god kvalitet. Det vil altså sige slanger, hvor gummi kvaliteten er høj (butyl) og mængden af nylon i cykelslangen er lav. Sådanne cykelslanger er bløde og smidige, hvilket giver lavere rullemodstand og færre punkteringer. Du kan sagtens mærke om cykelslangen er god eller dårlig, når du kører på din cykel, hvis ellers dine dæk også er god kvalitet. På denne side finder du vores store udvalg af cykelslanger. Vi fører som udgangspunkt cykelslanger fra producenterne CST, GRL, Michelin, Noslar, Schwalbe, Specialized og Vittoria. Hvis du har brug for hjælp med at finde den rigtige slange, er vi selvfølgelig altid klar med råd og vejledning.

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Cykelslanger til Racecykel, MTB og Citybikes


Her ser du vores udvalg af cykelslanger til racercykel, cykelslanger til mtb og cykelslanger til citybikes. Kan du ikke finde den størrelse du mangler, eller er du i tvivl om hvilken cykelslange du skal vælge kan du kontakt os, så hjælper vi gerne. Vi kan både hjælpe over Heino-cykler.dk gennem chatten eller telefonen, men vi kan også hjælpe ved personligt fremmøde i butikken. Der findes forskellige cykelslanger til forskellige formål. Der skal således bruges forskellige cykelslanger alt efter om det er en cykelslange til racer, en cykelslange til MTB eller en cykelslange til citybikes. Disse cykelslanger kommer altså i forskellige størrelser og i forskellige priser.


Hvilken cykelslange skal du vælge?
Hvilken cykelslange du skal vælge, afhænger af hvilket hjul den skal bruges til – dermed hvilken størrelse slangen skal være og hvilken ventil der er skal være tale om.Størrelse:
Du kan aflæse, hvilken størrelse cykelslange du skal bruge på siden af dine dæk. Der står f.eks 700x23, 26x2,0 eller 29x1,95. Det første tal er størrelsen på hjulet og tallet efter X'et er bredden på dækket. Du skal vælge en slange, som dækker over bredden. Hvis du f.eks. har en racer med 23 mm dæk skal du bruge en cykelslange som f.eks. hedder 700x18/25 mm. Eller ved mtb, som har 26x2,0 dæk, skal du bruge en cykelslange som hedder 26x1,9/2,3, altså 1,9 tommer til 2,3 tommer.
For at du lynhurtigt kan finde den cykelslange, som du har brug for, kan du i vores filtre i venstre side finde den størrelse du skal have. Her kan du både krydse af hvilken bredde i mm der skal være tale om (18-25 mm, 26-30 mm, 31-40 mm eller 41-50 mm.), og du kan krydse af hvilken bredde i tommer du skal have (1,35-2”, 2,10-2,35” og 2,40-4”).

Ventil:
Der findes 3 typer ventiler: Presta, Auto og Dunlop. Presta ventil også kaldet race ventil er den tynde lange ventil, som åbnes og lukkes ved at dreje forsigtig på den lille kejle i toppen. Disse fås i forskellige længder 32-80 mm, så de kan gå igennem forskellige højde fælge. Den anden type ventil er Auto ventil også kaldt Schrader. Det er samme slags som sidder på en bil. En kort tyk ventil. Denne findes normalvis kun på mountainbikes og børnecykler. Den sidste slags hedder Dunlop. Nogle kender den som den mest almindelige type på en citybike. Kan både være med og uden ventil gummi. Denne type findes normalvis kun på citybikes og nogle få børnecykler. Der er altså flere forskellige ventiler, som selvfølgelig hænger sammen med hvilken slange du skal købe. Disse forskellige slags ventiler er delt op i vores filtre i venstre side, hvorved du således kan specificere din søgning. Vi har cykelslanger med alle ventiler, og du kan dermed vælge om du skal have en Presta ventil, en Auto ventil eller en Dunlop ventil. Hvis du ikke ved hvilken ventil, du skal bruge, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe.Hvordan skifter man cykel slange?


En ting er at købe den rigtige slange. En anden ting er at være i stand til at skifte denne slange. Din cykel er punkteret og derfor skal du have skiftet slangen. Vi her ved WeBike har lavet en video som viser, hvordan du skifter din slange. Med denne video får du et lynhurtigt overblik over hvordan du nemt og bekvemt klarer reparationen, der ikke kræver mere end en ny cykelslange, et par dækjern og selvfølgelig en cykelpumpe. Følger du vores guide, som findes her på WeBike.dk, får du trin for trin råd, der hjælper dig til hurtigt at skifte det flade dæk og derved komme på landevejen eller i skoven igen. Du skal selvfølgelig bruge en ny slange, to dækjern (altid i plast, så de ikke skader din fælg) og en pumpe. Du kan med fordel bruge en gulvpumpe, da den pumper hurtigere og mere præcist. Den omtalte video findes under inspiration eller på dette link: https://www.heino-cykler.dk/hvordan-skifter-man-cykelslange

Vent venligst ...