Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Flaskeholder

Vi har hos Heino-cykler.dk et bredt udvalg af flaskeholdere til alle slags cykler, fra mærker som Specialized, Cube og Elite samt mange andre. Vi har flaskeholdere i carbon, aliminium og plastik.
En flaskeholder monteres typisk enten på stellet eller sadlen, og kan variere i udseende afhængigt af behov. Er du fx på udkig efter en flaskeholder til racercykel eller MTB er det ofte en fordel at finde en let flaskeholder så du ikke har unødig vægt med på turen. Modsat betyder vægten ikke det store hvis du ønsker at montere en flaskeholder på din citybike, da det her ofte er andre ting end fart, som er det vigtigste.
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Flaskeholder til cykel


Når du er ude at cykle, får du ofte brug for at medbringe væske til turen. Dette gælder hvad end du kører racercykel, mountainbike eller bare pendler på din citybike. Væske kan opbevares på mange måder, men en af de letteste er at montere én eller flere flaskeholdere på din cykel, så du nemt kan have vand, energidrik og andet med dig. Flaskeholdere monteres ofte på cyklens stel, hvor der er lavet plads til én eller to holdere.
På racercykler er der ofte mulighed for yderligere at montere én eller to flaskeholdere under sadlen, så der bliver plads til endnu mere væske. Hvis du kører på en triatloncykel er der, udover de samme muligheder som på en racercykel, mulighed for at montere et drikkesystem mellem bøjlerne. På denne måde er det muligt at indtage væske, samtidig med at man kan blive i sin aerodynamiske position på sin tricykel.
En flaskeholder til cykel kan købes for alt mellem 29 og omkring 700 kroner. Den største faktor der spiller ind ift. prisen, er materialet, flaskeholderen er lavet af. Der kan i de fleste flaskeholdere bruges mange forskellige typer af drikkedunke.Flaskeholder i carbon


Hvis du har brug for maksimal fart og mindst mulig vægt på cyklen, er flaskeholdere i carbon ganske enkelt et must. Så hvis du skal bruge en flaskeholder til MTB eller racercykel, og er villig til at bruge lidt ekstra på en dunkholder dertil, så bør du især holde øje med flaskeholdere i carbon. Denne type flaskeholder er ofte i et minimalistisk design for at holde vægten så lavt som 23 gram. Dette betyder også, at det tit er muligt at montere en flaskeholder på selv de mindste stel, hvor der selvfølgelig også skal kunne medtages væske. Det er værd at bemærke, at der som regel er plads til op mod fire flaskeholdere på en racercykel, og vægtforskellene mellem flaskeholdere i carbon og i aluminium eller plastik bliver således ikke en ubetydelig faktor, i forhold til cyklens samlede vægt. Yderligere er flaskeholdere i carbon meget holdbare, og du skal derfor ikke være bange for at ødelægge dem ved brug. Disse flaskeholdere kan bruges til såvel citybike som MTB cykel og racercykel.Flaskeholder i aluminium og plastik


Flaskeholdere i aluminium er den tungeste type flaskeholdere. Den største med denne type flaskeholder til din cykel er, at den er virkelig holdbar. Dette gør den til et rigtig godt valg til fx din citybike eller til dig, der ikke går op i om din cykel vejer 75-100 gram mere pr. flaskeholder du monterer.
Flaskeholdere i plastik er, modsat flaskeholdere i aluminium, meget fleksible og derfor nemme at benytte. Yderligere har de en forholdsvis lav vægt, og du slipper dermed for at skulle cykle rundt med for meget unødig vægt. Ulempen er dog, at plastik ikke er et specielt holdbart materiale, og derfor nemmere knækker end andre materialer.
Ved at vælge en flaskeholder i aluminium eller plastik får du altså en rigtig fin flaskeholder til din cykel, som ikke sprænger budgettet. Disse flaskeholdere kan bruges til såvel citybike som MTB cykel og racercykel.

Vent venligst ...