Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 4259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Energidrik

Ved WeBike.dk fører vi et udvalg af High5 tabs og energidrik til cykling eller anden udholdenhedssport til rigtig gode priser. High5 er et af de førende brands indenfor energipulver og er det foretrukne produkt for mange atleter når det kommer til energidrik til cykling. Vi fører både High5 Zero og High5 Zero Extreme, som er med og uden koffein. Af energipulver fører vi flere slags og flere smagsvarianter, som alle kan hjælpe dig sikkert igennem det store løb eller de hårde træningspas på landevejene. Ved WeBike.dk kan du nemt og sikkert bestille billig energidrik til cykling og samtidig få dine varer leveret hurtigt.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Energidrik, eller energipulver i tør form, er et af de mest anvendte produktgrupper for folk der skal bruge energi under konkurrence eller træning. Fordelen ved energidrik frem for andre energiprodukter er, at energipulveret blandet op med vand er mere skånsomt mod maven, og du kan på denne måde undgå uønskede toiletstop under turen. Derudover er energidrik nemt at have med på cyklen. Du kan blot fylde dine dunke med drikken inden du tager hjemmefra. Alternativt kan du have et brev energidrik med i lommen, så du hurtigt kan blande den op under turen. En anden fordel ved energidrik til cykling er, at du nemt og sikkert kan blande det til den koncentration du ønsker og eventuelt lave én dunk med en meget stærkt koncentreret drik og dermed blot behøves at fylde og genfylde med vand i den anden dunk. Dette kan for eksempel være en virkelig god strategi under lange cykelløb eller lange og halvlange triathlon konkurrencer, fx under en Ironman. Udover energidrik til cykling er tabletter med mineraler et rigtig godt tilskud til din træning og konkurrencer. Disse tabletter hjælper dig til at optage kulhydrater, salte og mineraler hurtigere. På denne måde undgår du nemmere at ’ramme muren’ fordi du mangler energi.
Fælles for al vores energidrik og tabs er, at produkterne indeholder naturlige smage og farver, ligesom de indeholder alle de bedste ingredienser. High5 energiprodukter indeholder ikke ingredienser der er på WADAs liste over ulovlige stoffer, og du kan derfor sikkert bruge produkterne hvor end du er.Energipulver til cykling


Vi udbyder flere slags High5 energipulver til cykling, ligesom vi fører High5s Protein Recovery til at speede din restitution op og få dig hurtigere ud på vejene igen. Af energidrikke fører vi produkter med og uden elektrolytter, i forskellige smagsvarianter og med forskellig fordeling af kulhydrater og proteiner. Med energidrik fra High5 kan du indtage op til 90 gram kulhydrat i timen. Hvor meget kulhydrat du bør optage afhænger af flere faktorer, blandt andet din vægt og dit niveau af anstrengelse. Generelt gælder det, at det der fungerer bedst for dig, er det rigtige. Så den bedste måde at finde dit optimale indtag er ved at prøve dig frem på træningsturene.
For mange kan det være svært at indtage nok væske til at køre et helt løb kun på energipulver og vand. Derfor kan det være en rigtig god ide at kombinere indtaget af energidrik med fx energibarer eller energigels.Energipulver med elektrolytter


De fleste kan drage stor nytte af at indtage elektrolytter på den ene eller anden vis mens de cykler. Dette er især sandt i varme omgivelser, eller hvis du sveder meget. På denne måde får du genoprettet balancen mens du sveder mineraler og salte ud under træningen. Med den rigtige balance af salte og mineraler i kroppen kan du præstere bedre og længere under dine vigtige løb og træning. Med indtagelsen af salt sikrer du, at din krop optager så meget af den vand du drikker som muligt, og du har derved nemmere til at holde væskebalancen intakt og dermed undgå dehydrering.
Du kan indtage de gavnlige elektrolytter på flere måder. Nogle typer af energidrik indeholder elektrolytter i blandingen, blandt andet High5 Isotonic energipulver, og du er dermed nemt dækket ind. Alternativt kan du supplere dit indtag af energidrik til cykling med tabletter der indeholder både salte og mineraler. Disse tabs fås i en almindelig udgave og i en udgave med koffein. Med koffeinudgaven kan du således give dig selv et ekstra skud energi mens du udfordrer dig selv. Som oftest indeholder disse tabs ikke energi i form af kalorier, og de kan derfor ikke ses som et alternativ til energidrik eller andre former for energi til cykling. I stedet er disse brusetabletter en måde at få alle de gode ting deri, og samtidig få dit vand til at smage lidt bedre.
Som med den ’almindelige’ energidrik er energipulver med elektrolytter og tabs noget man skal forsøge sig frem med for at opnå det optimale indtag og dermed den bedst mulige præstation.
Med High5 energiprodukter får du produkter fra et brand, som har bevist sin dygtighed gennem undersøgelser og samtidig et brand, som både topatleter og motionister benytter sig af og har tillid til.

Vent venligst ...