Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Energibar

På denne side finder du vores udvalg af energibarer. Her hos Heino Cykler fører vi energibarer fra producenterne Clif Bar og High5, som begge er producenter der leverer energibarer i høj kvalitet. Energibarer til cykling kan være en god ide, da cykelturen ofte kan blive lang og udmattende, hvorved det er godt at have noget ekstra energi i form af en energibar klar. Vi har mange forskellige slags energibarer til forskellige priser. Fælles for dem alle er, at de er lavet af gode og nærende ingredienser. De findes med mange forskellige smage, og vi har et stort udvalg af forskellige smage, så vi er sikre på, at du kan finde en til din smag.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Energibarer til cykling


Vi fører forskellige energibarer, som alle egner sig perfekt til en lang tur på cyklen. Ud over energibarer fører vi også et udvalg af proteinbars og energi gels. Her hos Heino Cykler  fører vi energibarer fra producenterne Clif Bar og High5, som begge er producenter der leverer energibarer i høj kvalitet. Du kan læse om disse to producenter længere nede på siden. Producenterne laver mange forskellige energibarer. Disse adskiller sig fra hinanden ved både at have varierende næringsindhold men primært også ved de mange forskellige smage. Vi fører for eksempel energibarer med smage såsom banan, vanilje, kakao og appelsin, chokolade, kokos og citron, karamel, peanuts og så videre. Der er masser af muligheder.Om Clif Bars energibarer


Vi fører et stort udvalg af Clif bars her hos Heino Cykler. Dette gør vi fordi Clif Bars er energi bars med et godt næringsindhold og gode ingredienser. Clif Bar er en velsmagende energibar lavet med en nærende blanding af økologiske havregryn og sunde ingredienser til vedvarende energi. Clif Bar er lavet med en nærende blanding af 70% økologiske ingredienser og er omhyggeligt udformet og inspireret af sportsfolk. Clif Bars giver energi fra flere kulhydratkilder, og en blanding af protein, fedt og fiber sørger for en god og vedvarende energi før, under og efter de lange og hårde ture på cyklen. På den måde har disse energibarer fra Clif altså forskellige anvendelsesmuligheder. Når baren er spist to til tre timer før, kan den hjælpe med at lagre energi i musklerne og forhindre sult under aktivitet. Når baren spises under aktivitet kan den hjælpe med at opretholde energi og mæthedsfornemmelse. Hermed vil den sørge for, at du ikke går ned på energi og dermed heller ikke går ned i effektivitet jo længere på turen du kommer. Når den spises efter hjælper den din krop med at restituere, så du hurtigt er klar igen, og du vil derfor opleve mindre ømhed selv efter en lang tur på cyklen.Om energibarer fra High5


High5 er også en af de producenter, som vi fører her hos Heino Cykler. High5 er en producent, der laver mange forskellige energibars, som alle har gode næringsindhold og sikrer dig god og vedvarende energi på cykelturen. High 5 energi bars er bars der har en overvægt af tørret frugt. Dette give et højt indhold af hurtige kulhydrater (glucose), og det vil derfor tilføre hurtig og naturlig energi til dig.Dosering og brug:


Vi anbefaler, at du spiser 1-2 Energy bars i timen under træning eller cykelløb. Hvis maven er tom, kan den ikke optage f.eks. gel eller energi drik. En Energy Bar giver maven noget at arbejde med uden at være for tung. Den kan også bruges forud for løb som carbo-loading. Spis 1-2 stykker efter behov. Ud over energi barer sælger vi også proteinsnacks fra High 5. Proteinsnacken fra High 5 er fyldt med gode ingredienser. Den er lavet med en god balance mellem protein, fedt og kulhydrater, så den giver dig de bedste forudsætninger for, at være fyldt med god energi, og være klar til at give den gas på cyklen. Denne proteinsnack sørger dermed for, at du kan stille din lille sult på en hurtig, nærende og lækker måde. Dette er altså en anden form for energi end den almindelige energi bar, da der her er et højere indhold af protein.Hvad er energibarer og hvilken virkning har de?


En ren energibar er en bar, der er lavet af 100 % langkædede kulhydrater. Dette er en blanding af disakkarider og polysakkarider. Disse blandes for at få en passende fast masse. Dertil tilføres så smag i form af aroma og dertil forskellige salte og antioxidanter. Energibars kan både bruges før, under og efter idrætsudøvelse. De hjælper primært til din præstationsevne, da de tilfører energi. Det anbefales dog, at energibarer kun spises hvis du dyrker over en times hård, konstant træning, da der ellers ikke er behov for dem. Der findes dog mange forskellige analyser og meninger omkring dette, hvorfor den nærmere gennemgang af energibarers virkning, behovet for energibarer og så videre ikke foretages her.

Vent venligst ...