Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Energi gel

På denne side finder du vores udvalg af energi gels. Her hos Heino Cykler  fører vi energigels fra producenterne Clif Bar og High5, som begge er producenter der leverer gels i høj kvalitet. Energi gel til cykling kan være en god ide, da cykelturen ofte kan blive lang og udmattende, hvorved det er godt at have noget ekstra energi i form af en gel klar. En gel kan let ligge i lommen, uden at blive mast eller ulækker. Den er derudover også let og hurtig at få ned, så du ikke skal bruge tid og kræfter på cykelturen på at indtage en energi gel.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Energigels


Vi har mange forskellige slags energi gels til forskellige priser. Fælles for dem alle er, at de er lavet af gode og nærende ingredienser. De findes med mange forskellige smage, og vi har et stort udvalg af forskellige smage, så vi er sikre på, at du kan finde en energi gel til din smag.

En energi gel er en hurtig kilde til energi – en kilde der oftest er hurtigere end en energibar. Dette skyldes både sammensætningen, men også i høj grad konsistensen, da det er nemmere og hurtigere at indtage en energi gel end en energibar. Det helt optimale, når man skal indtage en energigel er, at man tager den inden man føler behov for det. Man skal altså indtage gelen fordi blodsukkerniveauet er blevet for lavt, men dette skal gerne gøres inden symptomerne viser sig. Symptomerne er svimmelhed, langsom reaktionsevne og så videre, og er selvfølgelig ikke rare at opleve på cyklen. Derfor er det optimale, at indtage gelen forinden dette sker. Indholdet i en energi gel bør ligne indholdet i en bar, dog med den forskel, at der ikke bruges stivelse i en energi gel, da gelen skal være flydende og ikke skal være en fast masse.


Hvad indeholder en energigel?


En energi gel bør have 100 % langsomme kulhydrater som indhold (maltodextrin og fruktose). En energi gel bør også indeholde salte, så kroppen bibeholder sin evne til at binde væske. Hver gang man indtager en gel er det optimale således, at man derigennem får en tilføjelse af mineral salte.Brug og dosering af energi gels


En energi gel er et hurtigt skud energi igennem en perfekt blanding af kulhydrater. En af de væsentligste årsager til at du mister styrke og udholdenhed er, at kroppen mangler kulhydrater. Det anbefales derfor, at du tager op til 3 EnergyGel i timen sammen med 750ml vand for optimal ydeevne. Det anbefales altså, at du til vores High5 energi gels drikker 250 ml. Pr. gel. Energi gels kan bruges til træning, cykling eller løb. Energi Gel er hurtigt optagelig energi, der ikke er langtids virkende, derfor er de perfekte til den afsluttende del af et cykelløb eller træningstur, hvor du har brug for lidt ekstra energi. Du må maksimalt indtage 20 gels pr. dag.Råd og vejledning om energi gels


Har du brug for at få et godt råd eller vejledning om vores udvalg af energi gels og vores erfaringer med disse er du mere end velkommen i vores butikker, ligesom vi selvfølgelig også sidder klar til at svare på e-mails, telefonopkald og chats. Vi vil altid gerne hjælpe, så du får den gel, der passer helt præcis til dig og dine behov.

Vent venligst ...