Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Racercykel

Racercykel - find dit behov

 

Racercykel - Hjælp til den finde den rette? 

 

Her ser du vores udvalg af racercykler. Har du brug for bedre overblik til at vælge. Klik på linket og se vores guide eller ring til os på 70 22 99 91 - Hverdage 9 -16

 

Racercykel - Guide klik her

 

 

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Racercykel - find dit behov

 

Racercykel - Hjælp til den finde den rette? 

 

Her ser du vores udvalg af racercykler. Har du brug for bedre overblik til at vælge. Klik på linket og se vores guide eller ring til os på 70 22 99 91 - Hverdage 9 -16

 

Racercykel - Guide klik her

 


Hvis du ønsker en ny racercykel, hvad enten det er til motion eller sport, komfort, fart eller aerodynamik, så har vi hos Heino Cykler et stort udvalg, der passer til dit behov og dine ønsker. Her er der mange forskellige muligheder alt efter hvilken geargruppe, hvilke hjul, hvilke bremser og så videre, som du gerne vil have.

Vi har et bredt udvalg af racercykler fra Specialized og Stevens. Disse fås både i carbon og i aluminium, samt til både herrer, kvinder og børn. Vi hjælper dig med at finde den korrekte størrelse racercykel i vores butikker i København (Østerbro) Brøndby og Odense eller på heino-cykler.dk, hvorfra vi kan give vejledning over telefon eller chat.

 

Hvilken racercykel skal du vælge? Det er vigtigt, at du vælger en racercykel som passer til dine behov: hvor meget skal du bruge den og hvilken kørerstil har du? Vi har racercykler med fokus på komfort, stivhed og vægt eller aerodynamik. Vi tager udgangspunkt i, at du skal have så god en køreoplevelse som muligt og at din nye racercykel kører godt. Vi er ikke så ophængt på om den har den dyreste geargruppe, da den bedste oplevelse er betinget af et sæt gode hjul, den rigtige sadel og et stel der passer i størrelsen og passer til dig. Hvilken racercykel du skal vælge, er selvfølgelig op til dig, men med vores vejledning og gode råd kan vi sammen finde den racercykel, som passer til dig, dine ønsker og din pengepung. Racercykler kan være dyre, og det er derfor vigtigt at have i baghovedet hvad man skal bruge den til, hvor meget man vil ofre på den, samt hvad man mener, der er vigtigt, når man skal sidde i sadlen i længere tid. Med de mange forskellige racercykler der findes, kan dette være en jungle at finde rundt i, og det er derfor vi har et personale, der har stor viden inden for dette område, og dermed kan hjælpe dig med, at finde den helt rigtige racercykel.


 
Hvilken størrelse racercykel?  


For at få den bedste oplevelse på cyklen, skal størrelsen være korrekt. På webike.dk og vores butikker finder vi altid den rigtige størrelse til dig. I vores butikker har vi mulighed for at måle, hvilken størrelse du skal bruge, og derudover kan vi hjælpe med indstillingen af din racercykel. Vi finder også den korrekte sadelbredde til din nye racercykel, hvilket giver dig den bedste oplevelse. I forhold til størrelsen er det også vigtigt at vælge en cykel, som er lavet til det rigtige køn. Vi sælger både racercykler til kvinder og mænd, og forskellen ligger her i hvor langt der er til styret, hvordan du sidder og så videre. Hertil kommer selvfølgelig også hvordan du ønsker at sidde – altså om du ønsker en aerodynamisk position eller en mere komfortabel position til de mange timer på cyklen.


Kvalitets racercykel fra Stevens og Specialized


I Heino Cykler fører vi kvalitets mærker, som vi mener lever op til de kvaliteter vi kan stå inde for. Hvad enten du ønsker en komplet pakke, med godt stel og udstyr fra Stevens Bikes eller høj kvalitets stel med fabelagtige køreegenskaber fra Specialized. Specialized er en amerikansk producent, der er specialist i at producere cykler af høj kvalitet. Specialized producerer forskellige serier indenfor deres racercykler, så der altid er en racercykel, der passer dit behov, hvad enten du ønsker en komfortabel racercykel som Roubaix, Dolce, Diverge, Ruby eller Secteur, en allround-racercykel som Tarmac og Amira eller en aerodynamisk racercykel som Venge og Alias modellerne. De tyske specialister fra Stevens Bikes producerer cykler, hvor høj kvalitet og en god udstyrspakke er i højsædet. Stevens er kendetegnet ved at have den bedste udstyrspakke til prisen. Alle cykler der forlader Stevens-fabrikken er stress-testede og udstyret er nøje udvalgt, så du som rytter får den bedste oplevelse på din nye Stevens-racercykel.Racercykler i carbon og aluminium


Du kan finde et stort udvalg af racercykler i både carbon og aluminium. Hvad du skal vælge
afhænger af, hvad du skal bruge racercyklen til samt hvor dit prisleje ligger. Cykler i carbon er som udgangspunkt mere komfortable end aluminium, fordi materialet er mere vibrationsdæmpende. Dette betyder, at kulfiberen vil fjerne nogle at de vibrationer, som kommer op gennem cyklen fra den ru asfalt, du kører dine cykelture på. Der findes også aluminiumstel, der har denne egenskab, men det er ikke ligeså udtalt som hos carbonrammer. Carbon kan laves meget stift i forhold til vægten, men det er vigtigt at understrege, at aluminium ofte er stivere end carbon, men omvendt så også vejer noget mere. Produktionen af carbonrammer er i den svære ende og derfor følger prisen tit med. Aluminiumrammer er billige og nemmere at producere. Materialet er stift, stærkt og stadig et let metal. Derfor får du ved valg af aluminium tit en god, prisvenlig cykel. 

Vent venligst ...