Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

MTB cykel

Skal du bruge en ny mountainbike, så har vi en cykel til alle formål, hvad enten du prioriterer fart eller leg. Hos Heino Cykler fører vi MTB cykler fra Specialized og Stevens med 27,5" og 29" hjul til både kvinder og herrer.  Det er vigtig at du vælger en MTB-cykel, der passer til dine behov. Hvor meget skal du bruge den, og hvilken kørestil har du, er spørgsmål, som er vigtige er tage med i overvejelserne, når du skal købe en mountainbike. Vi tager udgangspunkt i, at du skal have så god en køreoplevelse som muligt og at din nye mountainbike kører godt, og derfra må vi sammen finde ud af, præcis hvilken mountainbike cykel du skal have.

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

Mountainbike - hvad er vigtigt?


En luftforgaffel er en vigtig del af oplevelsen, når du skal ud på sporet. Det tillader dig at indstille forgaflen efter din vægt, hvilket den mest præcise dæmpning - det gør turen mere komfortabel, sikker og giver det bedste flow. Hvad enten du er til leg eller fart, så er en luftforgaffel vigtig for oplevelsen. Hvis din mountainbike primært bruges i byen og på asfalt eller på større grusstier uden store udfordringer, så kan en fjederforgaffel uden luftindstilling sagtens klare udfordringerne. 
Når du skal vælge din nye mountainbike, har hjulstørrelsen også en indflydelse på oplevelsen. Hos Heino Cykler har vi mountainbikes med 27,5"- og 29" hjul. Hjulene har hver sine fordele. 27,5" hjulene er mere adrætte end 29" hjulsættet, hvilket gør det lettere at få cyklen op i fart og lettere igennem snørklede passager - stadig med mulighed for lettere at køre henover udfordringer på sporet. 29" hjulene giver en større kontaktflade, der giver god kontrol og mulighed for at bevare en god rytme henover rødder og huller på singletracket. 
 
Hydrauliske skivebremser er en anden vigtig detalje, der sikrer en præcis og sikker bremseeffekt, der er et must, hvis du skal du på sporet. Geargruppen er en mindre vigtig detalje, der ikke ændrer oplevelsen af, hvordan cyklen kører på sporet, da bag- og forskifteren vil skifte rigtig fint, hvis dette er indstillet korrekt, hvilket vi sørger for, på vores værksteder. Kvalitets mountainbikes fra Specialized og Stevens


Hos Heino Cykler fører vi fullsuspensions, hardtails, herre og dame mountainbikes fra Specialized og Stevens Bikes. Vi har dermed et stort udvalg af mountainbike cykler. Hvad enten du er til en hurtig fullsuspension som Spark og Epic modellerne eller en fullsuspension med fokus på kontrol og en oprejst kørestilling som Genius, Camber eller Stumpjumper FSR. Fart-orienterede hardtails som Scott Scale, Specialized- Crave og Stumpjumper HT og Cube GTC Pro. Mulighederne er mange, da mountainbikes kommer i mange former. Vores opgave er derfor at hjælpe dig, med at finde den helt perfekte MTB til dine behov og dine ønsker.

Vi har kort sagt en mountainbike cykler til alle forhold og vi hjælper selvfølgelig med at finde den rette til dig - naturligvis i den korrekte størrelse. Du kan se vores udvalg af mountainbikes fra Specialized og Stevens i vores cykelbutikker i København (Østerbro), Brøndby og Odense eller online på Heino-cykler.dk. 


Mountainbikes til både herre, damer, børn og unisex


Vi har et stort udvalg af mountainbikes, og for at gøre det nemmere, at holde styr på udvalget og de mange mountainbikes, så har vi delt det op, så du kan vælge om du ønsker en mountainbike til mænd, damer, børn eller unisex. Vi har et stort udvalg inden for dem alle. Forskellen på herre mountainbikes og kvinde mountainbikes er for eksempel geometrien, længden hen til styret, længden ned til pedalerne og så videre. For at få den helt optimale mountainbike, er det derfor en god ide at vælge ud fra hvilket køn, du er. Med det sagt må det dog også bemærkes, at cyklerne selvfølgelig kan indstilles, så de passer til dig og din kørestil, og du kan på den måde også som kvinde vælge en herre mountainbike, og så køre godt på denne når blot den er indstillet til din højde og dine behov.


Mountainbikes i forskellige størrelser


For at få den bedste køreoplevelse, er det vigtigt at du vælge den rigtige størrelse. Her kan du både vælge, hvilken størrelse hjul du ønsker, samt hvilket størrelse stel du skal have. Hvad stellet angår findes der størrelser i XS, S, M og L samt 16” til 21”. Hvilken størrelse du skal have afhænger af din kørestil og dine mål, herunder selvfølgelig din højde. Din højde er vigtig, da dette hænger sammen med hvor langt du skal have hen til styret, og dermed påvirkes hele din køreoplevelse af, at du vælger den rigtige størrelse. Der er størrelsesguides her på WeBike.dk, men hvis du ringer eller skriver ind, eller møder op personligt i butikken, kan vores personale også hurtigt hjælpe dig med præcis hvilken størrelse du skal have. På samme måde kan de selvfølgelig også hjælpe dig, når det kommer til, hvilken størrelse hjul du skal have, da dette afhænger af hvilken mountainbike model du ønsker samt hvilke behov, du har.

 

Vent venligst ...