Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 4259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

El-cykel

På denne side finder du vores brede udvalg af El-cykler fra Specialized. Vi har både mountainbike cykler med motor og el-cykler til hverdagsbrug. Alle Specializeds el-cykler er kendetegnet ved deres simple og meget diskrete design, der har været muligt at opnå, idet motoren er indbygget i stellet. Dette sikrer en rigtig god vægtfordeling og stabilitet på cyklen, som er vigtigt på MTB cykler, men i særdeleshed også på citybikes. Alle de el-cykler du finder her på siden har en virkelig lang levetid for batteriet for hver opladning, samt en rigtig god og kraftig motor, der altid virker som den skal.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Specialized Vado el-citybikes

Vado er navnet på alle Specialized el-cykler i citybike kategorien. Specialized Vado cyklerne er kendetegnet ved et sporty design. Derudover er Vado cyklernes udseende anderledes end andre el-cyklers, idet motoren sidder i stellet frem for ved bagagebæreren. Det betyder at motoren er langt mindre synlig – faktisk så lidt af en Vado cykel ved første øjekast ligner en helt almindelig cykel uden motor.
En anden smart ting ved Vado cyklerne er, at selvom motoren ikke hjælper til når du kommer over de cirka 25 km i timen, så kan du sagtens køre hurtigere. Du bliver nemlig ikke bremset, og kan således selv træde mere fart i cyklen. Den kraftige 250 watts motor svigter dig aldrig og brokker sig ikke ved høje hastigheder. Med det genopladelige 504 kWh batteri er der længe mellem opladningerne. Du kan påvirke batteritiden ved at indstille cyklen i forskellige modes, der giver dig forskellige niveauer af hjælp fra motoren. Disse indstillinger klares nemt på den lille 2,2 tommers skærm, som er monteret på styret. Herfra kan du justere på alle cyklens indstillingsmuligheder og på den måde tilpasse dine cykelture fra dag til dag. De fleste Specialized Turbo el-cykler kommer med skærme, bagagebærer, lygter, støttefod, ringeklokke og lygter monteret, og de er dermed mere end klar til at komme ud på vejene.
Vado cyklerne er med udvendige gear, som skifter nemt og præcist. De hydrauliske sikrer dig en sikker og pålidelig opbremsning i alle slags vejr.

 

Levo mountainbikes med motor

Er du på udkig efter en mountainbike med hjælpemotor, klarer vi også dette. Vi har et bredt udvalg af både full suspension og hartail mountainbikes med motor. Cyklerne varierer i pris og kvalitet, og vi er derfor ret sikre på, at vi har den perfekte cykel til lige netop dig. Blandt de bedste el-mountainbikes på markedet findes MTB cyklerne i Specialized Levo serien.
Levo serien er mountainbikes lavet med en costum-tuned motor med den effektive og kraftfulde Turbo-teknologi. Denne teknologi parrer batteriet og motoren, så det passer perfekt ind i cyklens stel, og er strategisk placeret for optimal vægtfordeling. Den eksklusive motor lægger glidende og lysløst op til 530 watts ekstra strøm til pedalerne. Dette giver dig mulighed for ubesværet at klare de stejle bakker i skoven og dermed gemme lidt energi til når det går nedad og ligeud, eller til at køre lidt længere end normalt. Motoren er fuldt justerbar, og du kan derfor selv vælge, hvor meget energi du vil spare- eller bruge på alle dele af turen. Batteriet har en lang levetid og kan, når det trænger, tages ud til opladning.

Vent venligst ...