Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Crosscykel

Hos Heino-cykler.dk har vi et bredt udvalg af crosscykler i alle prisklasser og til alle niveauer. Med en crosscykel får du den perfekte kombination mellem en racercykels hurtighed og en mountainbikes evne til at tackle svært tærren. Vores cross cykler er produceret af nogle af markedets førende producenter i form af Stevens Bikes og Specialized. Derfor er enhver cross cykel i vores sortiment pålidelig og driftssikker. Hos os har vi både crosscykler til den helt nye rytter, som først vil prøve sporten af, og den mere garvede rytter, som ikke vil gå på kompromis med hverken udseende, ydeevne eller udstyret.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Blandingen mellem en landevejscykel og MTB


Mens MTB cykler stadig har overtaget indenfor off road cykler, er crosscykler og cykel cross sporten blevet mere og mere populære på det seneste. Og det er der en god grund til. Cross cykling går i korte træk ud på at komme rundt på lukkede baner bestående af mudder, grusvej og opbyggede forhindringer. Dette betyder at en crosscykel er ikke kun er til brug off road. Den er også virkeligt lækre at bruge på grusveje eller i byen og er dermed også et fantastisk valg til motionsrytteren, der ønsker det bedste fra skoven kombineret med suset fra landevejene. Hvis du ikke har lyst til og mulighed for at have både en racercykel og en MTB cykel, så er en crosscykel det oplagte valg, som gør det muligt at variere træningen.


Fordelene fra MTB


Ligesom mountainbike cykler, er crosscykler udstyret med grovere dæk som sikrer dig mod at skride rundt på sporet. Yderligere er en crosscykel, ligesom en MTB cykel, udstyret med skivebremser, som sikrer dig en hurtig og sikker opbremsning. Derudover mindsker skivebremserne det slid på fælge og dæk, som normalt vil forekomme i mudrede og ujævne forhold. En crosscykel med skivebremser kan fås med både mekaniske og hydrauliske skivebremser. Komforten på en crosscykel er større end den på en landevejsracer, når terrænet bliver grovere, og her ligner den også mountainbike cyklen.Lighederne med en racercykel


Geometrien på en crosscykel minder i høj grad om geometrien på en almindelig racercykel. Det betyder at du får en aerodynamisk, men mere afslappet position på cyklen. Da ryttere i cross sporten ofte bliver nødt til at bære og løbe med cyklen på ryggen, er crosscykler lavet noget lettere end en MTB cykel. Dette vil især være en fordel når du kommer ud i mindre vanskeligt terræn, hvor der er meget tid at vinde ved at køre på en let cykel.
Lighederne med en racercykel gør også at crosscyklen er en rigtig god løsning til at cykle om vinteren, idet den er mere hårdfør end almindelige racercykler. På den måde får du i høj grad den samme position på cyklen, og kan samtidig cykle i det terræn, du skal konkurrere på forår, sommer og vinter.

Vent venligst ...