Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 4259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Citybike

En citybike er den letteste og hurtigste vej igennem byen, du undgår bilkøer og du er skånsom overfor miljøet. Hvis du prioriterer en komfortabel cykeltur til- og fra arbejde, men det skal stadig foregå i et fornuftigt tempo, så har vi i Webike citybikes til alle disse formål, både hverdagsbrug og længere cykelture, hvor du ønsker en mere oprejst kørestilling og komfort - uden at gå på kompromis med farten.

Vi har herre- og dame citybikes i både carbon og aluminium. Vi hjælper selvfølgelig med at afdække dit behov og finde den korrekte størrelse i vores butikker i Aarhus, Odense og Brønshøj eller på webike.dk. Vi fører top-kvalitets citybikes fra Specialized, Scott og Cube, der lever op til den kvalitet vi står for.

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Hvilken citybike skal du vælge

 

Det er vigtigt, at du vælger en citybike som passer til dine behov. Hvor langt du skal cykle og din kørestil. Vi tager udgangspunkt i, at du skal have så god en køreoplevelse som muligt og at din nye citybike kører godt! Derfor har vi udvalgt nogle citybikes, som udmærker sig ved god kvalitet og lav vægt, så du får en citybike som ruller hurtigt og nemt, samtidigt med at den holder i mange år. 

 

Vi har citybikes velegnede til brug på asfalt som Sirrus, Vita og Source cyklerne fra Specialized, Hyde fra Cube og Sub Speed cyklerne fra Scott. 

Derudover har vi citybikes med fjederforgafler og bredere cykeldæk, der giver mulighed for at køre grusstier og tage oppakning med på cykelferier, blandt andet Crossover, Ariel og Crosstrail fra Specialized og Sub Comfort, Sub Cross og Sub Comfort fra Scott. 

 

Vores udvalg af citybikes har indvendige gear, hvilket giver den letteste oplevelse og er lettere at gøre rent, samt at vedligeholde.   De fleste modeller kommer med skivebremser, hvilket yder en yderst pålidelig bremseeffekt under alle forhold.

 

Hvilken størrelse citybike 

 

Den rigtige størrelse er vigtig, når du skal have en ny citybike. Vi finder altid den korrekte størrelse til dig, i alle vores butikker og på webike.dk. Generelt er vores udvalg af citybikes designet med en mere oprejst kørestilling end racercykler, hvilket giver et bedre overblik i trafikken og en mere komfortabel kørestilling. Derudover er vores citybikes med bredere dæk end racercykler, oftest med mere punkteringsbeskyttelse, hvilket giver en mere komfortabel oplevelse. Dette betyder at størrelsen på din nye citybike ikke er sammenlignelig med din racercykel eller mountainbike. 

 

Vent venligst ...