Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Børnecykel

Skal dit barn have en ny børnecykel, så er det vigtig, at de føler sig trygge ved børnecyklen, kan nå bremserne og de får den rigtige størrelse. Du kan her se vores udvalg af børnecykler til alle aldersklasser fra 12”-26”. Vi fører kun børnecykler i god kvalitet, så du kan være sikker på, at du køber en cykel, som dit barn kan få glæde af i mange år. Vi fører derfor børnecykler fra producenterne Specialized, Stevens og Frog. Vi har børnecykler til både hverdagsbrug på asfalt og til brug på skovstier. Vi hjælper selvfølgelig med at finde den korrekte størrelse børnecykel til dit barn i vores butikker og på heino-cykler.dk.

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Vigtigt om børnecykler


Når dit barn skal have en ny børnecykel er det vigtigste, at de kan føle sig trygge ved cyklen. En for stor cykel giver en dårlig oplevelse og er svær at styre. I Heino Cykler finder vi altid den rigtige størrelse børnecykel til dit barn. Dette kan vi både gøre ved personligt fremmøde i butikken, men vi kan også vejlede dit over heino-cykler.dk gennem chat og telefon. Vi har et stort udvalg af både pigecykler og drengecykler og disse kommer i mange forskellige prisklasser. Vi har derfor både billige drengecykler og billige pigecykler.
Børnecykler er kendetegnet ved have en geometri specifikt designet til børn, med kortere overrør på cyklen, kortere bremsegreb og en oprejst kørestilling, hvilket gør det lettere for dit barn at kontrollere og styre cyklen. På de mindste børnecykler er der let aftagelige støttehjul, der letter læringsprocessen og gør dit barn tryg på børnecyklen. Du kan også vælge at købe en 12” børnecykel, som kan fungere som en løbecykel.Kvalitets børnecykler fra Specialized, Stevens og Frog


Hvis dit barn skal med ud på skovstierne og stadig bruge børnecyklen til- og fra skole, så har vi hos Heino Cykler,  børnecykler fra Specialized og Stevens, der er lavet med robuste- dæk og stel, fjederforgafler og masser af gear, der sikrer at ingen udfordring er for stor.  
Hvis dit barn primært skal bruge en børnecykel på asfalt, har vi de meget lette børnecykler fra Frog, der udmærker sig ved at være driftsikre og utroligt lette - uden fjederforgaffel, men stadig med masser af gear.  
 
I vores butikker på Østerbro i KBH, i Brøndby og i Odense hjælper vi dig med at finde den korrekte størrelse børnecykel til dit barn. Vi har naturligvis også alt det nødvendige udstyr til børnecykler, ligesom at børnecyklerne også lever op til lovkravene. 


Forskellige børnecykler med forskellige funktioner og i forskellige størrelser


Der er mange forskellige børnecykel, og hvilken cykel dit barn skal have afhænger af hvad der er vigtigt, hvilken størrelse cyklen skal have og så videre. For at gøre det nemt for dig hurtigt at finde den rigtige cykel har vi lavet nogle filtre ude i venstre side, hvor du for det første kan vælge hvilket mærke du ønsker, at børnecyklen skal være fra. Du kan også vælge hvilken størrelse, cyklen skal have. Du kan dermed vælge om det skal være en børnecykel 12”, børnecykel 16”, børnecykel 20”, børnecykel 24”, 26” eller 27,5”. Der er mange forskellige størrelser, og cyklerne passer dermed til børn i alle aldre. Derudover kan du vælge hvilke slags gear og bremser cyklen skal have. Dertil kommer også, at du kan vælge hvilket prisleje din cykel skal ligge i. Her kan du vælge cykler fra 1400 kr. Til 8000 kr.
Størrelsesguide til børnecykler: 
Den rigtige størrelse børnecykel er yderst vigtig for dit barn. En for stor cykel er svær at styre og vil give en dårlig oplevelse, når man er ny på cykel. Du kan bruge denne guide som en vejledning eller spørge i butikken. Denne guide skal ses som en anbefaling, da barnets kropsproportioner og motorik har også betydning. 

Vent venligst ...