Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Undertøj

Undertøjets primære funktion er at holde kroppen/huden tør. Undetøj skal derfor fjerne sveden effektivt og lade den passere til de overliggende lag. Det giver en behagelig følelse og sikrer at fugten på kroppen ikke får lov til at køle kroppen uhensigtsmæssigt ned. 

De fleste sveder overalt gennem huden, men da der er forskel på hvor meget man sveder på f.eks hoften og under armene, er der selvfølgelig også forskel på hvilken type tekstil der anvendes de forskellige steder. Undertrøjer kan både være med korte og lange ærmer, det er helt op til temperaturen.

Et godt stykke undertøj er derfor også defineret som en effektiv, tætsiddende svedtrøje med specifikke tekstiler i forskellige områder. 

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Cykelundertøj i Heino Cyklers sortiment


Undertøj er et vigtigt element når det gælder alt slags sport – dermed også når du skal afsted på cyklen. Cykelundertøjets primære funktioner er at lede sved væk fra kroppen. Dette gælder både hvis det er varmt udenfor, men også hvis det er koldt og du fryser. I vores sortiment her hos Heino Cykler har vi meget forskelligt cykelundertøj. Vi har både cykeltøj til herre og damer. Dette adskiller sig fra hinanden ved designet, pasformen og farverne. Derudover fører vi cykelundertøj med forskellig isolering, i forskellige farver, med forskellige features og i forskellige størrelser. Rent beklædningsmæssigt giver det en rigtig god oplevelse at bruge svedundertøj, da du hermed kan sammensætte den helt rigtige påklædning til cykelturen.Det vigtige inderste lag


Undertøj er en vigtig del af vores hverdag, og dette gælder både når det er til almindelig dagligdagsbrug, men også især når det er til sport og dermed cykling. Cykelundertøjet skal gerne side tæt på kroppen. Det skal fungere som et ekstra lag hud, og det er derfor målet, at man ikke lægger mærke til, at man har det på. Heino cykler fører et stort udvalg af det inderste cykelundertøj, hvor vi har fokus på at undertøjet skal være blødt og komfortabelt, at det har den helt optimale pasform, at der ikke er nogle syninger der kradser og at materialet er behagligt og funktionelt.
Cykelundertøjets funktion er blandt andet af absorbere sved og fugt fra kroppen. Denne funktion gør, at sveden ikke påvirker resten af lagene. Ud over denne funktion har cykelundertøjet også den funktion, at det skal hjælpe dig med at holde varmen – i hvert fald i de lidt koldere måneder. I forårs og efterårs månederne er det smart med cykelundertøj og flere lag tøj, hvor du så let og hurtigt kan tage et lag af, og på den måde opnå den helt rigtige temperatur på cykelturen.Cykelundertøj med forskellige funktioner til forskellige årstider


Som nævnt kan du vælge hvilken isolering dit cykelundertøj skal have. Her kan du vælge om der skal være ingen, lidt, mellem, meget eller mest isolering. Der er dog også undertøj, som du både kan bruge når det er varmt, men også når det er koldt – på den måde kan du altså vælge hvad der er vigtigst og hvor meget forskelligt vejr din cykelundertrøje skal kunne bruges til. Når der er koldt har cykelundertøjet den funktion, at det sørger for at isolere mod kulden. Når du derimod cykler i det varmere sommervejr absorberes og filtreres sveden ud gennem lagene, så de inderste lag ikke bliver gennemblødte og ubehagelige. Med fokus på komforten og ydeevnen på cykelturen kan det altså være en god ide, at købe en cykelundertrøje i høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år.

Under vores filtre i venstre side kan du vælge, hvilke features din cykelundertrøje skal have. De fleste sveder overalt gennem huden, men da der er forskel på hvor meget man sveder på for eksempel hoften og under armene, er der selvfølgelig også forskel på hvilken type tekstil, der anvendes de forskellige steder. Undertrøjer kan både være med korte og lange ærmer, det er helt op til temperaturen samt op til dine ønsker og behov. I vores filter kan du vælge om det skal være en cykelundertrøje med korte- eller lange ærmer, om den skal være helt uden ærmer og om den skal have en vindtæt front. Der er således undertøj i alle former – både t-shirts, toppe og trøjer. Fælles for det udvalg vi har her på Heino-cykler.dk samt i vores butikker er, at de alle er lavet i høj kvalitet og besidder de nødvendige funktioner, som kræves af en cykeltrøje. Disse funktioner varierer dog selvfølgelig alt efter hvilken årstid, cykelundertøjet skal bruges.Råd og vejledning


Skulle du være i tvivl om hvilket cykelundertøj, du skal vælge eller hvilke features, cykelundertøjet skal have, er du meget velkommen til at kontakte os. En stor del af det cykelundertøj du kan finde her på siden, er også lagervarer i vores butikker, så der er rig mulighed for at prøve det, ligesom vi sidder klar ved telefonen, på e-mail eller vores chatsupport, hvis du har brug for et godt råd eller en snak om et eller flere af produkterne.

Vent venligst ...