Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Løse Arme, Løse Ben, Løse Knæ

Løse ærmer, løse ben og løse knæ er uundværligt tilbehør når du vil cykle i skiftende vejrforhold. I Heino Cykler fører vi et stort udvalg af kvalitets løse ærmer, løse ben og løse knæ fra Assos, Craft, Alé, BBB, Giro, GripGrab og Fusion. Hvis du har et yndlingsmærke kan du således med stor sandsynlighed finde et sæt løse ærmer, løse ben og løse knæ fra dette mærke, så alt dit udstyr passer sammen. Vi har løse ærmer, løse ben og løse knæ i forskellige prisklasser, størrelser og materialer, vi kan derfor helt sikkert finde et sæt der passer til dine behov, dine ønsker og dine krav.

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Hvad du skal kigge efter ved armvarmere og benvarmere


Der er mange ting du kan kigge efter, når du skal vælge løse arme, løse ben og løse knæ. Disse er udpenslet under vores filtre i venstre side. De ting du skal gå efter er hvilket materiale de er lavet af, om der er tale om et ergonomisk design og en god pasform, at du får den helt rigtige størrelse samt om der er gode reflekser og synlighed på de løse arme, de løse knæ eller de løse ben. Med hensyn til materialet er det godt at være opmærksom på at materialet bør være isolerende og åndbart. Dette kommer selvfølgelig også an på hvilken årstid du skal bruge dem. Vi har både materiale såsom lycra (tyndt materiale), fleece (lunt materiale) og uld (isolerende materiale). Dette hænger altså sammen med årstiden, hvor du som udgangspunkt kan vælge om de skal bruges til sommer, til for- og efterår eller til vinter.

Det er en fordel når de løse arme, løse ben og løse knæ er lavet med afslutninger i form af en silikone rip, da dette sørger for at de ikke glider, men derimod bliver siddende, hvor de skal gennem hele cykelturen. Hertil kommer selvfølgelig også, at de løse arme, de løse ben og de løse knæ skal købes i den rigtige størrelse. De skal ikke købes for små, så de ikke passer, men de skal heller ikke købes for store, da de så glider ned og ender med at irritere mere end at gavne. Den helt rigtige størrelse foreligger hvor de sidder tæt om dine arme og ben uden at være ubehagelige. For at være synlig i trafikken kan du med fordel også vælge løse arme, løse ben og løse knæ i en tydelig farve eller med en refleks.


Benvarmere til cykling


Benvarmere er noget af det, som de fleste cykelrytter har liggende i skabet. Det er næsten uundværligt når man cykler i det lunefulde danske vejr, hvis man ønsker den helt optimale beklædning. Vi hos Heino Cykler har en række modeller i forskellige tykkelser, lige fra de tynde sommerudgaver, til nogle mere isolerende modeller til forår og efterår.Løse knæ og løse ben


Løse ben giver dig altså mulighed for at opnå den bedste fornøjelse på cykelturen i overgangs sæsonen. Du kender sikkert det med, at du tager afsted på cyklen, under- eller overvurderer vejret og så enten har fået for lidt eller for meget tøj på. Dette kan let gøre cykelturen til en mindre god oplevelse, da komforten dermed ikke er i højsædet, hvilket påvirker effektiviteten. Løse ben er derfor skræddersyet til det danske klima, da vejret er så skiftende, at det kan være svært at klæde sig ordentligt på. Fordelen ved at have løse ben er, at de er meget nemme at tage af eller på og samtidig fylder så lidt, at de er nemme at have med eller nemme at gemme væk. De kan netop blot puttes i ryglommen eller i cykeltasken uden at det giver problemer. De løse bens primære opgave er at give dig varmen, hvorfor du ikke skal forveksle dem med støttebind eller kompressionstøj. Deres eneste funktion er netop at beskytte mod vind og vejr og give den helt optimale påklædning på cykelturen.Armvarmere til cykling


Armvarmere har egentlig samme funktion som benvarmere – nemlig at give dig den helt rigtige påklædning i det skiftende danske vejr. Armvarmere er både velegnet til motionisten og til den professionelle. Det vigtigste er arm varmernes pasform og kvalitet. De er ofte afsluttet med en kraftig elastik omkring håndledet, så armvarmeren holder tæt, og der dermed ikke kommer luft op. Samtidig har armvarmeren en bred kant omkring overarmene med en integreret silikonekant. Denne kant gør, at armvarmerne ikke falder ned. Man kan både få armvarmere, der dækker hele armen, eller nogle der blot dækker albuerne. Dette afhænger således af hvor meget du ønsker dækket af armvarmeren/ de løse arme.

Vent venligst ...