Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Lange cykelbukser

Her kan du se vores udvalg af lange cykelbukser, også kaldet cykel tights. Vi fører modeller fra Craft, Fusion, Assos, Specialized og Alé. Vi har et stort udvalg af lange cykelbukser til kvinder og lange cykelbukser til mænd. Herunder findes også et stort udvalg af lange cykelbukser med seler, cykelbukser uden seler, lange cykelbukser med pude og lange cykelbukser til forskellige former for cykling. Der er mange muligheder, og hvilke lange cykelbukser der passer til lige netop dig afhænger dermed af hvad du skal bruge dem til, hvilken prisramme der er tale om samt hvilke features de skal have.

varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Hvad du skal være opmærksom på ved lange cykelbukser


Lange cykelbukser skal holde musklerne og knæene varme når temperaturen falder. Når du skal vælge dine lange cykelbukser er det vigtigt at være ærlig overfor dig selv. Har du tænkt dig at køre når det bliver rigtigt koldt? Når det rusker og regner? Og er du den kuldskære type, eller du vikingen, der først tager løse ben på når du får forfrysninger på lårene?
De lange cykelbukser fås i versioner med - og uden vindstopper. Hvis du ønsker den varmeste, bedst mulige beskyttelse, tager du naturligvis et par cykelbukser med vindbeskyttelse. Men det koster også lidt på åndbarhed og smidighed, så er du mere til at køre når temperaturerne er over 5 grader og det er tørt, er et par uden vindstopper måske mere dig.Lange cykelbukser med seler og lange cykelbukser uden seler

En af de ting du kan vælge lange cykelbukser ud fra er, om du ønsker lange cykelbukser med seler eller lange cykelbukser uden seler. Vi har størst udvalg af cykelbukser med seler, da vi mener, at dette giver den bedste komfort og pasform på cyklen. Når du har lange cykelbukser med seler er du sikker på, at cykelbukserne ikke falder ned og at cykelbukserne hele tiden sidder hvor de skal. Dette gælder især, hvis du har cykelbukser med pude i, da puden nogle gange kan få cykelbukserne til at sidde anderledes, hvilket ikke sker, hvis der er seler til at holde dem på plads.


Lange cykelbukser med forskellige features og forskellig isolering


Der er mange cykelbukser at vælge imellem, og vi fører alt fra billige cykelbukser til cykelbukser til en højere pris. Her kan features og isolering have en betydning for, hvilken pris du skal give for cykelbukserne. Du kan vælge features såsom med pude, med vindtæt front, vandtæt og så videre. Når cykelbukserne er lavet med en vindtæt front, er det for at gøre dem så komfortable og fleksible som muligt, men hvor de stadig holder vinden ude. De har derfor en vindtæt front, så de holder vinden ude de rigtige steder – altså der hvor vinden rammer. Cykelbukserne der er vandtætte er ofte lavet af et materiale som afviser vand, både hvor stoffet er lavet til dette samt hvor syningerne er lavet specielt med henblik på at holde regnen ude. Her er det vigtigt, at cykelbukserne også er åndbare og eventuelt varme, alt efter hvornår de skal bruges. De lange cykelbukser kan også vælges med pude eller som cykelbukser uden pude. Du kan altså vælge mellem cykelbukser med pude og modeller uden. Vi anbefaler i WeBike, at du vælger en løsning uden pude og istedet bruger dine egne, gode korte cykelbukser under. Det sikrer på den ene side, at du får optimal pasform i det sarte bukse-område og du får samtidigt ekstra beskyttelse mod vejret fra det ekstra lag.


Lange cykelbukser til kvinder og lange cykelbukser til mænd


De lange cykelbukser kan også adskille sig fra hinanden ved at være lavet specifikt til kvinder eller specifikt til herre. Ved Heino findes der et stort udvalg af lange cykelbukser til herre og et godt udvalg af lange cykelbukser til damer. De lange cykelbukser til kvinder adskiller sig ofte ved af være designet med en kvindespecifik pude, som giver en god og anderledes aflastning på sadlen. Den kan endvidere være syet specifikt til kvinder, så de sidder helt optimalt og passer til kvinders pasform. Hvis du som kvinde ikke kan finde et par cykelbukser i udvalget til kvinder, kan du selvfølgelig også vælge en af dem under ’herre’, og så blot være sikker på, at du finder den rigtige størrelse.

Vi hos Heino Cykler har altså et stort udvalg af lange cykelbukser. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til hvilke lange cykelbukser du skal vælge, så står vi altid klar til at hjælpe. Vi kan hjælpe gennem Heino-cykler.dk over chat eller telefon, og vi kan hjælpe gennem personlig betjening i butikken.

Vent venligst ...