Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Cykeljakke

En cykeljakke skal beskytte de øvrige lag og kroppen mod vejret: Vind og vand. Det er derfor vigtigt, at du har en cykeljakke, som kan beskytte mod dette. Ved Heino cykler har vi mange forskellige cykeljakker til både mænd og kvinder. Vi har cykeljakker, der passer til de forskellige årstider, cykeljakker der har forskellig pasform, cykeljakker med forskellig isolering, cykeljakke med lange og korte ærmer og så videre. Der er mange muligheder, og valget afhænger således af hvad du skal bruge cykeljakken til, og hvilke features du ønsker, cykeljakken skal have. Hvis du er i tvivl om hvilken cykeljakke, du skal have, er vi her hos Heino Cykler selvfølgelig altid klar til at hjælpe.
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Hvad man skal lægge mærke til ved køb af en cykeljakke  


Det yderste lag kaldes ofte skallen eller et skal-lag. Det betyder at tøjet - eller cykeljakken, som det ret beset er - skal være vind- og/eller vandtæt eller i hvert fald afvisende. Dit yderlag skal derfor vælges alt efter hvilke vejrforhold du ønsker at køre i, og hvilke vejrforhold du ønsker at være ordentligt klædt på til at køre i.  
Optimalt set lader cykeljakken fugten fra indersiden passere, så der sker minimal ophobning. Dette skyldes, at det kan vække ubehag, hvis man føler dig indelukket og våd under sin jakke. De bedste cykeljakker på markedet er således udviklet og designet til at kunne dette, men der er altid et kompromis mellem overflade-tæthed og åndbarhed.  
Cykeljakken kan også være et varmt og isolerende lag, hvor der igen opnås luftisolering mellem det underliggende lag. Det er vigtigt at notere, at varme og vindtæthed er MEGET mere væsentlige end vandtæthed. Der er for stort kompromis mellem åndbarhed og en vandtæt overflade. Du sveder meget på cyklen og åndbarhed er derfor en vigtig faktor, også om vinteren hvor det er let at blive både for varm og for kold når intensiteten skifter. Når du cykler i kolde forhold er det derfor vigtigt med varme i cykeljakken (eller under cykeljakken), men det er dog stadig vigtigt, at du kan ånde, da det ellers vil påvirke din ydeevne, hvis du har det ubehageligt.  
 
En god cykeljakke er derfor varm og i stand til at lade fugten passere fra indersiden - uden at vinden slipper igennem. Den er formentlig vandafvisende, men skal suppleres med en regnjakke i decideret regnvejr.


Forskellige cykeljakker til forskellige årstider


Med det meget skiftende danske vejr, er det helt optimale at vælge en jakke, der passer til årstiden, som du cykler i. Det er altså en stor fordel for dig, hvis du har cykeljakker, der passer til de forskellige årstider, eller blot har en cykeljakke til den sæson du cykler i. Vejret er meget forskelligt, og jakken skal derfor også kunne forskellige ting. Vi har derfor både varme cykeljakker / vinter cykeljakker, vindtætte cykeljakker til for- og efterår samt sommer cykeljakker. Som du kan læse ovenfor, så er der mange parametre i spil, når det kommer til cykeljakker, da de ud over at passe til årstiden også altid skal være så åndbare som muligt. Under filtrene ude i venstre side kan du vælge om du ønsker en cykeljakke til sommer, en cykeljakke til vinter eller en cykeljakke til for- og efterår. De er selvfølgelig lavet til at passe til de pågældende årstider, men hvis du kun ønsker en cykeljakke, kan du også altid bruge den ene og så tilpasse med mindre/mere tøj nedenunder.Cykeljakker med forskellig pasform og forskellige features


Cykeljakken skal være tilpasset cykling, så der er vindbeskyttelse på de helt rigtige steder og den skal være åndbar i områder der er mindre udsatte for vind. Derfor ses ofte vindstopper på front, ærmer, hals og det vind-turbulente område i nakken. Pasformen skal selvfølgelig være tilpasset cykling og give plads til de underliggende lag. Vælg derfor dit yderlag herefter.
For at du kan vælge den helt rigtige pasform, har vi givet mulighed for, at du kan vælge om pasformen skal være normal, tæt eller meget tæt. Det er klart, at det altid er en fordel at have en tætsiddende cykeljakke, hvis man ønsker at være mest mulig aerodynamisk. Man skal dog huske på, at man også skal have det komfortabelt på cykelturen, hvorfor det for nogen kan være en god ide, at vælge en mere løs pasform. Med forskellige features menes hvad jakken skal kunne, hvor du kan vælge vindtæt cykeljakke, bygetæt, regntæt, vindtæt front og lille. Hertil kommer også at du kan vælge hvilken isolering du ønsker i jakken – f.eks. om du ønsker en varm cykeljakke.Cykeljakker til mænd og cykeljakker til kvinder


Pasformen kan også variere alt efter om der er tale om en cykeljakke til kvinder eller en cykeljakke til mænd. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at vælge køn, så du dermed ser de cykeljakker, der er lavet specielt til dig. Man kan selvfølgelig også vælge ’unisex’. Cykeljakkerne til kvinder har en anden og mere tætsiddende pasform, da den skal passe til kvinders pasform, der overordnet er lidt anderledes end mænds. Hertil kommer også, at designet er anderledes, og cykeljakkerne til kvinder dermed fås i mere feminine modeller.

Vent venligst ...