Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 4259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Cykelhandsker

Ved WeBike fører vi et stort udvalg af cykelhandsker. Du kan finde cykelhandsker til alle årstider såsom cykelhandsker til sommer eller cykelhandsker til vinter. Du kan også finde cykelhandsker til forskellige former for cykling – for eksempel cykelhandsker til mountainbike eller til racer. Vi fører kun cykelhandsker fra producenter, der leverer høj kvalitet. Vi fører derfor mærkerne GripGrap, Specialized, Giro, Craft, Assos og Alé. Der er masser af muligheder, og vi her hos WeBike er altid klar til vejledning og gode råd. Du kan kontakte os over WeBike.dk, hvor vi står klar til at hjælpe over chatten eller over mail, og ellers tilbyder vi selvfølgelig også personlig rådgivning i butikkerne.

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende

Forskellige cykelhandsker til forskellige former for cykling


Der er et stort udvalg af cykelhandsker, og du kan på den måde finde cykelhandsker, der passer til lige netop det formål, som du skal bruge dem til. I venstre side kan du se de forskellige cykeltyper, hvorunder der findes forskellige cykelhandsker. Du kan således vælge om du leder efter cykelhandsker til alle forhold, MTB cykelhandsker, cykelhandsker til cykling på racercykel, citybike, triathlon, cykelcross, touring eller noget helt andet. Heri findes forskellene blandt andet i hvor meget gel, der er i cykelhandsken. Cykelhandsker med gel er der mange af, og spørgsmålet er derfor hvor meget- eller om du overhovedet har brug for cykelhandsker med gel. Hvis du vælger cykelhandsker med gel er du sikret god komfort og aflastning for dine hænder. Dette gør også, at cykelhandskerne i så fald er velegnede til de længere cykelture. Det er også velegnet til ”hårdere” kørsel såsom MTB. Hvis du har præferencer i forhold til hvor meget gel, der skal være i cykelhandsken, kan du under ’gel i håndflade’ i venstre side, vælge om du ønsker ingen, lidt, mellem eller meget gel.Cykelhandsker til sommer


Når vejret er varmt, så nedkøling ikke er et problem, så er støtte, komfort og beskyttelse cykelhandskernes vigtigste parametre. Cykelhandskerne skal sidde godt og tæt til hånden. Der kan være gelpuder i håndfladen. Disse sikre at styret ikke klemmer på vigtige nervebaner indeni hånden. 
Cykelhandsker med korte fingre bruges som regel på landevejen, hvor de langfingrede bruges til mtb. Det er en fordel med de langefingrede cykelhandsker til mtb, da det giver god kontakt med bremsegreb og beskytter imod grimme håndafskrabninger ved styrt. Men i sidste ende er det en smagssag om du vil bruge korte eller lange cykelhandsker 
Cykelhandsker til vinter
Der findes desværre ikke ét par cykelhandsker, som du kan bruge hele vinteren igennem. Der er simpelthen for store temperatur udsving, nedbør og frost. 2-3 cykelhandsker er nødvendige, hvis du skal cykle hele vinteren igennem.
Ét par cykelhandsker til brug ved 5-10 grader som er tynde, lune og ikke mindst vindtætte. Det er vigtigt, at de ikke er for tykke. Kroppen varmeregulerer også gennem fingrene når du er i gang. Så du skal kunne ånde.
Ét par cykelhandsker til vådt vejr omkring og over frysepunktet. Når vi nærmer os frysepunktet skal cykelhandskerne være tykke og varme og helst også vandtætte. Nedbør ved denne temperatur køler dine hænder ned på ingen tid. Det er derfor vigtigt med nogle cykelhandsker, der både kan holde til kulde, men også kan holde til regn og slud.
Når vi kommer under frysepunktet, er vandtæthed ikke så vigtig, som man skulle tro. Nedbør ved denne temperatur er jo normalt frossen og gennemvæder ikke stoffet. Når cykelhandskerne skal holde dig varm i frostvejr, er de som regel tykke, hvis de samtidig bliver for tætte kan du ikke ånde i dem og får klamme fugtige hænder. Det handler derfor om, at finde et par cykelhandsker der passer til det formål, som du skal bruge dem til, og som du kan ånde- og føle dig tilpas i.

Cykelhandsker til mænd og cykelhandsker til kvinder


For at gøre udvalget endnu større og mere specialiseret, kan du også vælge, om du ønsker cykelhandsker til herre, damer eller unisex. Her er cykelhandskerne forskellige i forhold til design, pasform, længde og så videre. Du kan altså både vælge cykelhandskerne ud fra udseende, hvor du med større sandsynlighed kan finde mere feminine cykelhandsker under ’dame’ og omvendt. Ud over dette er nogle af cykelhandskerne dog også lavet specielt til det ene køn, så de passer specifikt til større eller mindre hænder samt til lange eller korte fingre. Dette kan du selvfølgelig også få opfyldt, da du skal vælge, hvilken størrelse cykelhandske du ønsker, men opdelingen i kønnet gør det blot endnu mere specificeret.

Der er masser af muligheder, og vi her hos WeBike er altid klar til vejledning og gode råd. Du kan kontakte os over WeBike.dk, hvor vi står klar til at hjælpe over chatten eller over mail, og ellers tilbyder vi selvfølgelig også personlig rådgivning i butikkerne.

Vent venligst ...