Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Cykelhjelm

En cykelhjelm er det vigtigste udstyr du skal bruge, når du skal ud og cykle. Når du skal vælge en ny cykelhjelm, så er det vigtigste, at cykelhjelmen sidder godt, yder god komfort og at designet falder i din smag - alle vores cykelhjelme lever op til kravene om beskyttelse.

Du ser her vores udvalg af cykelhjelme til racercykel, citybikes, mountainbikes, kvinder, herrer og børn. Vi fører cykelhjelme fra anerkendte mærker som Specialized, Scott, Giro, Bell og Hövding. Husk at en cykelhjelm kun er effektiv, hvis du får den brugt - du skal derfor ikke gå ned på pasform og komfort.

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

Forskellige cykelhjelme til damer, herre og børn


Ved Heino Cykler har vi et stort udvalg af cykelhjelme. Der er både cykelhjelm til børn, cykelhjelm til kvinder og cykelhjelm til mænd. Udover at du kan vælge imellem disse kategorier, kan du selvfølgelig også vælge ud fra hvad du ønsker, at bruge cykelhjelmen til. Skal det være en triathlon cykelhjelm, en racer cykelhjelm, en MTB cykelhjelm eller noget helt fjerde? Uanset hvilken slags du ønsker, har vi den her hos Heino Cykler. De forskellige typer cykelhjelme adskiller sig ved deres form, vægt og pasform. Dette kommer også frem i de forskellige prisklasser, som vi fører, men fælles for alle vores cykelhjelme er, at de alle yder høj beskyttelse, har en god pasform og er af god kvalitet. Både når det gælder børne cykelhjelme, herre cykelhjelme og cykelhjelme til kvinder kommer de i mange forskellige designs, former og farver. Der er dermed altid en til dig, alt efter om du ønsker en mat eller en blank, en sort eller en rød, en stor eller en lille. Mulighederne er mange, og du kan selvfølgelig altid komme ud i en af vores butikker, og prøve en af cykelhjelmene på. Her kan vi også hjælpe med råd og vejledning, når du skal finde din nye cykelhjelm. Dette kan vi dog også gøre over nettet, hvor vi kan vejlede over mail og telefon. Du kan også bestille cykelhjelmen over nettet, og hvis den ikke passer så kan den selvfølgelig sendes tilbage.Hvilken cykelhjelm skal man vælge


I bund og grund handler det om komfort, pasform og design. Cykelhjelmen skal sidde godt og fast på dit hoved. Den skal sidde til, men ikke for stramt. Den skal dække siderne af hovedet ned til ørerne og gå godt ned i nakke og over panden. Den er ikke effektiv, hvis den er for lille eller for stor. Alle vores cykelhjelme kan justeres i nakken, så du kan opnå en god pasform. Mange af vores cykelhjelme findes i tre størrelser: small, medium og large, dog er nogle af cykelhjelmene udelukkende i one-size. Når de kommer i one-zise kan de dog justeres, så de passer til lige netop din størrelse og dine behov, hvilket gøres gennem dreje-hjulet i nakken. Den størrelse du skal have, afhænger af hvor langt der er rundt om dit hoved.


 
Beskyttelse i cykelhjelme


Som udgangspunkt er sikkerheden den samme for cykelhjelme i forskellige prisklasser. De går igennem de samme tests og kontrolmålinger. Specialized cykelhjelme er dog særlige ved at de går igennem en Snell test som er den skrappeste på markedet. Derudover er flere af vores cykelhjelme udstyret med MIPS-teknologien, der er en ekstra forstærkning, der sikrer hovedet bedre mod stød fra underlaget og giver forøget sikkerhed. 


 
Forskellen på cykelhjelme 


Pasformen og komforten i cykelhjelmene varierer alt efter prisklassen: vores dyreste cykelhjelme har de bedst optimerede luftkanaler og mikrojusterings-nakkespænde. Hvis du kører mange timer om ugen på din cykel, så er det vigtigt, at du har en cykelhjelm, der yder den optimale komfort. 


 
Ventilationen bevirker, at du ikke får det for varmt under cykelhjelmen.  Mange cykelhjelme har luftkanaler i fronten og bagpå, der ikke skaber et flow henover hovedet, hvilket betyder at luften bare står stille på panden, der ikke giver den optimale køling. Det vigtige er, at der er gennemtænkte kanaler, der trækker luften henover hovedet for mest køling. Dette er rart og komfortabelt både på de varme og hede sommerdage, men også ved for- og efterår, da hovedet ellers let kan blive varmt, håret blive svedigt, hvorved komforten dermed mindskes. Så uanset om du cykler om sommeren eller foråret eller efteråret, så er det vigtigt med god luftgennemstrømning. Dette gælder især, hvis du er motionsrytter, da du dermed vil få pulsen op og altså have større mulighed for at svede på cykelturen.


 
Så er der naturligvis også forskel på vægten, hvilket ikke er så nemt når de skal være lige stærke. Men vægten spiller også en rolle. Man sidder i flere timer med flere hundrede gram på hovedet. Det belaster nakkemusklerne og kan være kilde til smerter. Derfor kan en let cykelhjelm være en god ide. Og det ér svært at lave en super let cykelhjelm, med masser af god ventilation og sikkerhed der er helt i top. Det er blandt andet derfor topmodellerne koster mere.

Vent venligst ...