Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE 

Skoovertræk

På denne side finder du vores store udvalg af skoovertræk til cykelsko. Skoovertrækket skal beskytte mod vejret - det være sig både vind og vand. Det er derfor godt til cykling i forår og efter samt til vinter. Vi fører kun skoovertræk i høj kvalitet, og vi har derfor valgt udvalget af producenter med omhug. Vi fører skoovertræk fra producenterne Alé, Assos, BBB, Bell, Craft, Giro og GripGrab. Skoovertrækkene kan bruges til mange forskellige former for cykling, og for at gøre det så specifikt som muligt, kan du vælge hvilken slags cykling, du skal bruge skoovertrækkene til. Dette gør du ude i venstre side i vores filtre.
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Skoovertræk 


Skoovertræk er rigtig gode til de lidt koldere måneder, da skoovertrækkene giver ekstra varme samt sørger for at vind og vand ikke kommer ind i dine cykelsko. Så hvis du har et par helt almindelige cykelsko med god udluftning og et dejlig let materiale, så er det en god ide med et skoovertræk, da du således er godt beskyttet mod det danske vejr og den danske vind – dette gælder både ved landevejskørsel, hvis du pendler og hvis du er afsted på din MTB.


 
Forskellige skoovertræk til forskellige måneder


Der findes specifikke skoovertræk til al slags vejr. I sommerperioden er de interessante i forhold til at forbedre aerodynamikken eller beskytte skoene mod snavs. Vi fører et stort udvalg af skoovertræk til sommerbrug. Her findes der både de mere almindelige skoovertræk samt skoovertræk der kommer i form af en ’cover sock’. Denne er mindre og giver dine cykelsko et rigtigt racing-look.
Om vinteren stilles der større krav til det gode skoovertræk, og også her finder du et stort udvalg i vores sortiment. Skoovertrækket skal beskytte mod vejret - det være sig både vind og vand. Vinter overtrækket til cykelsko er ofte lavet af neopren, der et tekstil der udmærker sig ved at have høj isoleringsevne og være meget fleksibelt - selv ved store temperaturudsving. Det er samtidigt stærkt og kan coates eller sammensættes med andre tekstiler for at opnå endnu bedre beskyttelse.
Helårsovertrækket er typisk et skoovertræk til regnvejr. Det er let og giver måske en smule isolering, men det vigtigste er at det holder vandet ude af skoene. Derfor skal det sidde tæt, også omkring anklen. Det gode skoovertræk beskytter altså mod vind og vand, sidder helt tæt på skoen og tilfører isolering efter forholdene. En yderligere fordel ved at bruge skoovertræk er, at de er lette at rengøre. Hvis du cykler i skoven, i regnvejr eller noget helt tredje, hvor der kommer skidt på dine cykelsko, undgår du altså at dette kommer ind i lukningen og så videre, hvor det er svært at få af. Med skoovertrækket kan du blot tørre skidtet af efter brug.Den rigtige størrelse skoovertræk til dine cykelsko


Når du vælger skoovertræk på landevejen, skal du vælge samme størrelse skoovertræk som dine sko. Normalt skal de være en størrelse større til MTB sko. Du kan se størrelsesguide under hver enkelt model. Generelt er et tætsiddende overtræk at foretrække, da det giver minimalt slid på både skoovertræk og pedalarme. Det kan være svært at få skoovertrækkene på – også hvis de er den rigtige størrelse. Dette er faktisk især gældende hvis de er den rigtige størrelse, da der således skal lidt flere kræfter til for at få dem på.Cykelsko overtræk med forskellige funktioner


Vi fører et stort udvalg af cykelsko overtræk. Som du kan læse ovenfor er det vigtigt hvad du skal bruge sko overtrækket til samt i hvilken måned. Skoovertrækkene kan netop bruges til mange forskellige former for cykling, og for at gøre det så specifikt som muligt, kan du vælge hvilken slags cykling, du skal bruge skoovertrækkene til. Dette gør du ude i venstre side i vores filtre. Du kan her vælge både skoovertræk til MTB, til race, til citybike, til damer, til triathlon, til cykelcross og til touring. Uanset hvilken form for cykling, du ønsker at bruge skoovertrækket til, kan du altså være sikker på, at der er et skoovertræk der passer præcis til denne slags cykling.

Ud over cykeltype, kan du også vælge hvilken isolering og hvilke features dit skoovertræk skal have. Skal der for eksempel være ingen, lidt, mellem, meget eller mest isolering? Dette afhænger selvfølgelig af hvad du skal bruge skoovertrækket til og hvilke måneder, de er tiltænkt. Skal du for eksempel bruge cykelsko overtrækket over vinteren er det godt at vælge nogle med meget isolering. Hvis du derimod skal bruge dem til forår og efterår er det bedre med lidt mindre isolering. Og hvis du skal bruge dem til sommer er det selvfølgelig bedste med ingen eller kun lidt isolering. Derudover kan du vælge hvilke features, dine skoovertræk skal have. Skal de for eksempel være vandtætte, vindtætte eller meget aerodynamiske? Skoovertrækkene kan selvfølgelig have flere funktioner samtidig. Hvis du vælger neopren overtræk til cykelskoene får du ofte skoovertræk med en god isolering, men som også er gode fleksible. Dette gør at de er nemmere at få på og at de sidder godt om cykelskoen.

Vent venligst ...