Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

Cykelsko

Vi fører en lang række cykelsko fra Specialized, Giro, Scott og Sidi til både racercykel, mountainbikes og citybikes. Det vigtigste når du skal købe cykelsko, udover størrelsen, er komforten. Der findes ikke noget mere ulideligt end ondt under fødderne. Vi anbefaler, at du vælger skoene et nummer større end dine almindelige sko, for at finde den korrekte størrelse. Generelt er Specialized, Giro og Scott velegnede til relativt brede fødder, hvor Sidi cykelsko er anelse smallere. Der findes dog modeller inden for hvert mærke, som passer bedre til enten brede- eller smalle fødder. Du kan prøve udvalget af cykelsko i vores butikker og på webike.dk, hvor du selvfølgelig kan sende cykelskoene tilbage, hvis de ikke passer.

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

Vigtigt om cykelsko


Der er forskellige typer af cykelsko, til racercykel og mountainbikes, med plastik- og carbonsål, velcrolukninger, klikspænde og snørelukkesystemer. Vi har cykelsko i mange prisklasser, der henvender sig til, hvilket brug du ønsker. Skal cykelskoen bruges til fitness eller korte cykelture i skoven eller på landevejen, så anbefaler vi en cykelsko med plastiksål og tre velcospænder, hvilket er velegnet til halvanden times cykelture. Cykler du flere gange om ugen, hvor cykelturene er lidt længere, er det en god ide at vælge cykelsko med et klik- eller snørrespænde, hvilket giver flere justeringsmuligheder og bedre komfort. Sålen på cykelskoen kan i denne prisklasse være lavet af enten plastik eller carbon. Dette bevirker hvor effektiv en kraftoverførsel du ønsker.
Ønsker du de letteste, stiveste og lækreste cykelsko, så er topmodellerne med de stiveste carbonsåler, meget lette materialer og mikrojusterbare lukkesystemer cykelskoene for dig, der ikke vil gå ned på udstyret. Vi har cykelsko med en blødere gummisål, hvor der stadig kan monteres klamper, hvilket er velegnet til citybike og pendleren, hvor du har behov for at gå ind og handle, men stadig ønsker kvaliteterne fra cykelsko. 
 Vi fører cykelsko fra Specialized, Scott, Sidi, Fi’zi:k og Giro. Du kan læse mere her.


Forskellige slags cykelsko til billige priser


Cykelsko kommer i mange former og designs alt efter hvad du skal brug cykelskoen til. Du kan dermed få MTB cykelsko til MTB, triathlon cykelsko, racer cykelsko, touring cykelsko samt cykelsko der er beregnet til hverdagsbrug. Ved Heino Cykler har vi et stort udvalg af billige cykelsko. For at gøre det så nemt som muligt for dig, så har vi her på Heino-cykler.dk delt cykelskoene op i flere under-kategorier, så du let og hurtigt kan finde den cykelsko, der passer til dig og dine behov. De kategorier vi har er cykelsko til MTB, racersko, cykelsko til citybike, til triathlon, til cykelcross og til touring. Der er således cykelsko til alle former for cykling. Disse adskiller sig gennem bund, klik, holdbarhed, aerodynamik og så videre. Cykelskoene findes også i flere forskellige prisklasser, så du kan vælge en mere billig cykelsko, hvis du ønsker, men modsat også kan vælge cykelsko i den dyre ende. Prisen afhænger af materialer, design, spænde-system og meget mere, og alt dette kan vi selvfølgelig vejlede dig i både over mail og chat men også personligt i butikken.


Cykelsko til damer og cykelsko til herre


Udover at du kan vælge imellem cykelsko til forskellige former for cykling, kan du også vælge mellem cykelsko til damer og cykelsko til mænd. Der er et mindre udvalg af dame cykelsko, hvilket skyldes, at herre cykelskoene også kan bruges af kvinder. Cykelskoene til damer er designet til damers fødder og behov. Derudover adskiller de sig især fra herre cykelskoene gennem designet, hvor du kan finde cykelsko med farvespil som lilla, pink, lyseblå, gul og hvid, hvilke gør cykelskoene meget elegante og feminine. Der er dog også et stort udvalg af sorte cykelsko til damer. I cykelskoene til mænd er der også masser af farver, og disse henvender sig især til mænd når det kommer til størrelsen. I henhold til størrelsen er det derfor nemmest at vælge mellem herre cykelsko og dame cykelsko, for at du er sikker på, at cykelskoen er i din størrelse. Du kan dog også bare vælge din størrelse under ’størrelse’ i venstre side, hvorved du så kan se de cykelsko, som vi fører i din størrelse. Til sidst kan du også vælge ’unisex’, hvis du er ude efter en cykelsko, som er ideel til både mænd og kvinder.Billige cykelsko


De fleste cykelsko er lavet med klik og er kliksko. Dette gør, at cykelskoen klikkes fast på pedalen, så du hele tiden er sikret høj effektivitet og fart. Vi fører dog også cykelsko uden klik. Vi har også et stort udvalg af cykelsko, som er lavet specielt til enten sommer- eller vinterkørsel. Du kan dermed vælge mellem vinter cykelsko, sommer cykelsko samt cykelsko til for- og efterår. Når det kommer til racer cykelsko og MTB cykelsko er udvalget primært sommer cykelsko. Det anbefales her, at man køber et sko overtræk, til at sætte ud over cykelskoen i de kolde måneder. De mere komfortable og allround MTB cykelsko findes dog også som vinter cykelsko.

Vent venligst ...