Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • Vredestein

Vredestein

Her på WeBike.dk fører vi et udvalg af cykeldæk og cykelslanger fra Vredestein, der især er kendt for deres Fortezza serie af cykeldæk til racercykel. I denne serie er der dæk til både ekstremt og allround vejr, som har forskellige kvaliteter og egenskaber. Udover disse cykeldæk til racercykel, laver Vredestein også et udvalg af cykelslanger. Iblandt disse er den ultra lette Superlite Latex slange, som er med til at sætte helt nye standarder for hvad et let dæk er. Med dæk og slanger fra Vredestein kan du køre sikkert og være godt beskyttet mod punkteringer hele vejen, uden at slæbe rundt på unødig vægt.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Om Vredestein


Brandet Vradestein, har mere end 100 år bag sig, og laver dæk til både biler, landbrug, industri og ikke mindst cykler. Brandet er især en velkendt og ikke mindst højt anerkendt spiller på markedet for bildæk.


Cykeldæk fra Vredestein


Indenfor landevejscykling er Vredestein især kendt for deres Fortezza Senso cykeldæk, som anses for værende dæk i høj kvalitet og med fantastiske egenskaber. Fortezza Senso dækker over en serie bestående af flere forskellige dæktyper, som er designet enten til All Weather eller Xtreme Weather. Alle disse cykeldæk er til racercykel og er håndlavede, så Vredestein kan opretholde den høje kvalitet i alle deres dæk.
Xtreme Weather cykeldæk fra Vredestein er især gode til kørsel i kolde og væde forhold, hvor vejgrebet eller manglen herpå kan give store udfordringer. Dækkene har en suveræn holdbarhed samt en lav rullemodstand, ligesom den har et særligt godt vejgreb i vådt vejr. Disse cykeldæk til ekstremt vejr laves i bredder fra 23 mm og op til 28 mm.
All Weather cykeldæk fra Vredestein er fantastiske til alle vejrforhold, men brillerer især i tørt vejr. Med en virkelig lav rullemodstand og et suverænt vejgreb i tørt vejr, opnås enestående kørekvaliteter samt en fornuftig holdbarhed. Ligesom dækkene til ekstremt vejr, fås All Weather dækkene i bredder fra 23 mm til 28 mm, og har en vægt på hhv. 275, 285 og 300 gram.
Vredestein har lavet både All Weather og Xtreme Weather cykeldækkene i en TriComp udgave, som er med den såkaldte TriComp Technology® og kan pumpes noget hårdere end de dæk, som ikke er med denne teknologi.


Cykelslanger fra Vredestein


Udover cykeldæk producerer Vredestein også cykelslanger. Disse slanger laves i enten butyl eller latex, hvilket giver dem forskellige kvaliteter. Den største og mest tydelige fordel ved en cykelslange i butyl er, at disse cykelslanger holder rigtig godt på luften. Dette betyder, at de ikke skal pumpes nær så ofte som latex slanger, hvilket gør, at du hurtigere kan komme på cyklen og ud på landevejene. Latex slanger har derimod den enorme fordel, at de er virkeligt lette. Med Vredestein Superlite Latex slangen har Vredestein lavet en cykelslange, der blot vejer 49 gram, hvilket er tæt på en halvering af vægten i forhold til de fleste andre slanger i butyl. På denne måde slipper du for at køre rundt med ekstra vægt.
Både slanger i latex og butyl beskytter godt mod punkteringer, og er holdbare. Latex er et tyndere materiale, hvilket gør det mere fleksibelt. Dermed kan en latexslange bedre tilpasse sig dækket, og der opstår således blot en minimal rullemodstand.

Vent venligst ...