Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • Spiuk

Spiuk

Spiuk Cykeltøj

 

Det er med stor glæde at vi eksklusivt kan præsentere cykeltøj fra spanske Spiuk i butikkerne og online. Spiuk har produceret teknisk cykeltøj i over 20 år. Men fokus på gode materialer som giver dig en behagelige og funktionel oplevelse. Cykeltøjet sidder tæt for mere komfort men uden at være ekstemt tætsidden på nogen måde. 

varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Spiuk Cykeltøj

 

VINTERTØJ FRA SPIUK

 

Du kan opleve vinterkollektionen fra Spiuk i vores butikker. Der er på trods af, at mærket kommer fra Spanien, tale om tøj særdeles velegnet til det danske efterår- og vintervejr. Vind og vandtætte membraner holder dig tør og derved varm. Hvor varm du ønsker at være reguleres efter Lag-på-lag teknikken, hvor du istedet for en tyk jakke bruger et eller flere lag under yderlaget. En meget fleksibel løsning.

I kollektionen fra Spiuk finder du forskellige typer cykeltøj, f.eks. lange cykelbukser med vindtæt front, seler og en særlig fleksibel pude, som er velegnet under våde forhold. Tætsiddende jakker, vandtætte handsker, skoovertræk og huer. Fordellen ved Spiuk er de meget tekniske materialer og tætte pasform, som går det nemt for dig at bevære dig, samt muligt for at de krop af ånde ved hæj intensitet. 

Vent venligst ...