Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

 • Brands
 • Specialized

Specialized

Her på siden finder du et samlet overblik over alle de varer, vi har fra den amerikanske producent Specialized. Firmaet har mange års erfaring i branchen og leverer både cykler, hjul og udstyr til en stor del af de professionelle atleter, du kender fra landevejen, MTB-sporet eller triathlonsporten.


 
Vores mest populære mærke

Specialized er vores mest populære mærke og det betyder ingenting om du er nybegynder eller har gennemført et hav af motions- og licensløb, Specialized har et produkt, der passer til dig. Du vil opleve, at varerne er kendetegnet ved kvalitet, lækkert design, godt håndværk og vigtigst af alt: De er lavet med forbrugeren i fokus.

varer pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter faldende

Vi har et stort udvalg af Specialized cykler, så leder du efter en Specialized racercykel, en Specialized MTB, en citybike eller sågar en børnecykel, kan du finde den hos os. Du finder bl.a. de meget populære Tarmac- og Venge-racercykler, Epic-, Stumpjumper- og Crave-MTB’er og Sirrus- og Vita-citybikes. Der er selvfølgelig cykler til herrer og damer, hvor sidstnævnte er damespecifikke og ikke “bare” en lille og/eller kort version af en herrecykel, for det synes både vi og Specialized er vigtigt, så også kvinderne får en god cykeloplevelse. Når du vælger en Specialized cykel er du sikker på, at du får en cykel i høj kvalitet, som du vil få glæde af i mange år fremover. Specialized cykler kommer i mange forskellige prisklasser både når det kommer til Specialized racercykel, Specialized MTB og så videre. Disse adskiller sig gennem specifikationer såsom gearklasse, hjul, stel (carbon/aluminium), bremser og så videre. Dette kan være svært at finde rundt i, og hvis du får brug for hjælp, står vi derfor altid klar til at give råd og vejledning. Det afhænger nemlig af hvor ofte du vil bruge Specialized cyklen, hvilken kørsel og hvilket formål der er tale om samt hvad du sætter pris på. Hertil kan du også købe Specialized komponenter og Specialized tilbehør, så din cykel bliver behandlet på bedste vis.Specialized cykeldæk og slanger


Skulle din cykel løbe tør for luft eller have brug for et nyt dæk, har vi også både cykelslanger og cykeldæk fra Specialized. Begge produkter er i test blandt de hurtigste i verden og derudover fokuserer Specialized også meget på punkteringsbeskyttelse og godt greb, så du får ekstra sikkerhed, når du kører på deres dæk. For at du kan finde hvad du leder efter let og hurtigt, er der ude i venstre sider forskellige parametre du kan vælge. Her kan du for eksempel vælge hvilken ventil du skal have, hvilken bredde der er tale om, hvilket materiale og så videre. Det afhænger selvfølgelig også af om du skal bruger cykelslanger og cykeldæk til racercykler eller MTB. Hvis du ikke kender den størrelse du skal bruge, kan du kigge på dit nuværende dæk, hvorpå der står hvilken størrelse det er. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe ind eller møde op, og så står vi klar til at hjælpe.Find Specialized cykeltøj eller en populær Specialized cykelhjelm her


Ud over et bredt udvalg af cykler, cykelslanger og cykeldæk, har vi også Specialized cykelsko, Specialized cykelhjelme og selvfølgelig også Specialized cykeltøj. Det betyder, at du kan få fat i de meget populære Evade- og Prevail-cykelhjelme, som de professionelle du ser på tv bruger. Derudover har vi et væld af MTB-, børne- og hverdagshjelme, der spænder over alle prisklasser og selvfølgelig er sikkerhedsgodkendte. Uanset hvilken kategori du ønsker en Specialized vare fra, så kan du være sikker på, at du køber en vare af høj kvalitet og i et flot design.


 
Specialized cykelsko


Det samme gør sig gældende for cykelsko, hvor du finder til både MTB, race og hverdagen og det selvfølgelig i alle prisklasser. Det vigtigste når du skal købe cykelsko, ud over størrelsen, er komforten. Der findes ikke noget mere ulideligt end ondt under fødderne. Her er Specialized et godt valg, da kvaliteten er i top. Hos Heino-cykler.dk anbefaler vi, at du vælger skoene et nummer større end dine almindelige sko, for at finde den korrekte størrelse. Generelt er Specialized velegnede til relativt brede fødder, men dette kan selvfølgelig variere alt efter hvilken model, du vælger.
Der er forskellige typer af cykelsko, til racercykel og mountainbikes, med plastik- og carbonsål, velcrolukninger, klikspænde og snørelukkesystemer. Vi har cykelsko i mange prisklasser, der henvender sig til, hvilket brug du ønsker. Skal cykelskoen bruges til fitness eller korte cykelture i skoven eller på landevejen, så anbefaler vi en cykelsko med plastiksål og tre velcospænder, hvilket er velegnet til halvanden times cykelture. Cykler du flere gange om ugen, hvor cykelturene er lidt længere, er det en god ide at vælge cykelsko med et klik- eller snørrespænde, hvilket giver flere justeringsmuligheder og bedre komfort.

Specialized har altså et stort udvalg af forskellige varer, som overordnet er inddelt i cykler og stel, cykeltøj og sko, energi, hjul og dæk, komponenter og tilbehør. Herunder kan du vælge forskellige under-kategorier, for at du derved let og hurtigt kan finde frem til den vare, som du ønsker. På grund af den høje kvalitet der findes i Specialized’ varer, så finder du et meget stort udvalg af varer fra Specialized i vores sortiment.

Vent venligst ...