Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • Scott

Scott

Her på siden finder du et samlet overblik over alle de varer, vi har fra den amerikanske producent Scott. Firmaet har mangeårig erfaring i cykelbranchen og kan faktisk tage æren for en af de mest banebrydende opfindelser i landevejscyklingens verden: I 1989 var Scott nemlig de første til at designe en såkaldt “Aero Bar”, som du i dag kender fra alle enkeltstarts- og triathloncykler. Aero Bar’en blev brugt af amerikanske Greg Lemond, da han vandt Tour de France i 1989 og der er bred enighed om at det aerodynamiske styr var det, der gjorde forskellen, da Lemond vandt den afsluttende enkeltstart og hev førertrøjen af Laurent Fignon med blot otte sekunder.

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Vi har et enormt udvalg af Scott cykler, så hvad end du leder efter en racercykel, en MTB eller en citybike fra den amerikanske producent, har vi en du kan bruge. Blandt Scott racercyklerne finder du blandt andre den populære Foil-model, der har vundet Paris-Roubaix, på MTB-hylden kan Scott byde på både Spark og Scale, der er henholdsvis fullsuspension- og hardtail-cykler, ligesom vi selvfølgelig også har et stort udvalg i den populære Sub-serie, der tæller et hav af citybikes fra Scott. I både citybike- og MTB-kategorien kan vi derudover klare en række el-cykler fra Scott, ligesom vi selvfølgelig også kan sørge for at junior bliver rigtig godt kørende på det brede udvalg af børnecykler.
For at gøre søgningen endnu mere specifik, kan du overveje hvad der er vigtigt for dig – er det at du er aerodynamisk og effektiv på cyklen, at du har fuld komfort og kontrol eller at cyklen er meget stiv og har en lav vægt? Dette er parametre som er vigtige, når man skal vælge sin Scott cykel, da visse cykler er lavet mere specifikt til at ramme et mål frem for et andet. Ud over geometrien spiller komponenterne også en stor rolle både for ydeevnen og for prisen. Her er der for eksempel tale om cyklens geargruppe, cyklens bremser, cyklens forgaffel, hjul og så videre. Når du skal finde ud af, eller når vi skal hjælpe dig med at finde ud af dette, skal du derfor overveje hvad du skal bruge cyklen til, hvor ofte du skal bruge den, hvilke krav du har samt hvilket prisleje cyklen må ligge i.Cykelhjelme og cykelsko fra Scott


Ud over et intet mindre end enormt udvalg af cykler fra Scott, kan du også finde udstyr i form af cykelhjelme og cykelsko. Måske kender du MTB-superstjernen Nino Schurter, der sponseres af Scott, ligesom det australske landevejsmandskab Orica-BikeExchange også har amerikanerne som cykel-og udstyrssponsor og det betyder, at en lang række af de produkter, du kan finde hos os, er testet af professionelle og selvfølgelig designet og udarbejdet af eksperter.

Til MTB laver Scott blandt andet den populære Scott Vivo Plus hjelm, mens du til landevej blandt andet kan vælge Vanish hjelmen, der er både let og aerodynamisk. For at gøre det nemt for dig at finde hvad du søger med det samme kan du ude i venstre side finde det relevante filter til din cykelhjelm – for eksempel kan du vælge om du skal have en cykelhjelm med drejespænde, med MIPS-teknologi eller med visir. På cykelsko siden laver Scott også cykelsko til både race og MTB, og deres fokus er som altid på både ydeevne, komfort og lækkert design. Det betyder ikke så meget om du er til cykelsko med velcrolukning, om du vil have klikspænder på dine cykelsko eller om du foretrækker cykelsko med snørelukke system - Scott laver et par, du kan bruge. Her kan du også vælge hvilke features du sætter pris på ude i venstre side. Du kan dermed vælge, om du vil have et par cykelsko med carbonsål, et par cykelsko med plastsål, et par cykelsko med klik-spænde eller et par sko med dreje-spænde. Der er masser af muligheder, så du kan være sikker på, at der er et par cykelsko til dig.Stort udvalg af udstyr og tilbehør fra Scott


Her hos WeBike har vi også et stort udvalg af varer fra Scott – ud over Scott MTB cykler, Scott racercykler, Scott børnecykler, Scott cykelhjelme, Scott cykelsko og så videre. Vi har også cykeltøj, hvor Scott især har fokus på, at lave beskyttelsesudstyr til MTB-kørsel. Her har Scott lavet mange gode produkter, såsom albuebeskyttere, knæbeskyttere, skinnebensbeskyttere og så videre. Der er altså et stort udvalg af beskyttelse. Hvis du derfor for eksempel kører MTB og du giver den fuld gas på sporet, ville det være en god idé at supplere din Scott MTB cykel med noget Scott beskyttelsesudstyr.Scotts historie


Scotts Sports er en af verdens største producenter af sportsudstyr. De producerer udstyr til cykel- vinter og motorsport. Firmaet blev grundlagt i 1958 af skiløberen Ed Scott fra Sun Vally i Idaho USA. Ed Scott udviklede den første skistav i aluminium der var fuldt ud konkurrencedygtig med de eksisterende stave i bambus og stål.

I 1978 udvidede Scott med et nyt hovedkvarter i Freiburg Schweitz.
I 1986 introducerede Scott cykelhistoriens første clip-on aerodynamiske cykelstyr. Cykelstyret blev brugt af Greg LeMond i hans Tour de France sejr i 1989. LeMond brugte styret da han overbevisende slog Laurent Fignon med over et minut på enkeltstarten.
Scott producerede deres første affjedringsgaffel i 1991 og årets efter introducerede de deres første full suspension mountainbike. Allerede i 2001 fulgte, på det tidspunkt verdens letteste landevejsramme på bare 895g.

Vent venligst ...