Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 4259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • Roval

Roval

Her på WeBike.dk har vi et bredt udvalg af hjul og hjulsæt fra Roval, som er en af de førende producenter på markedet for hjul. Vi har hjulsæt til både MTB og racer, som alle er af høj kvalitet og har gode køreegenskaber. Med disse hjulsæt kan du sikkert opgradere dine træningshjul eller finde de perfekte hjul til konkurrence. Hjulene fås i forskellige prisklasser, med forskellige bredder og forskellig profil. Alle hjulene er testet igennem så du er sikret både sikkerhed og performance i højeste klasse. Derudover er hjulene udviklet i samarbejde med nogle af de bedste ryttere, ingeniører og specialister i aerodynamik.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Roval Cykelhjul


Skal du i gang med at lave et par opgraderinger på din cykel, så er hjulene et oplagt sted at kigge hen. De er nemme at skifte og så er et ekstra hjulsæt aldrig til overs. Derudover er et nyt hjulsæt et af de steder, du kan få mest ud af dine investeringer. Et nyt, let og mere aerodynamisk hjulsæt vil med det samme kunne gøre en enorm forskal for din fart på cyklen. Med cykelhjul fra Roval får du et hjulsæt i høj kvalitet og du finder helt sikkert nogle, der opfylder dine ønsker og behov. Hjulene sidder på tusindvis af cykler verden over, og det er ikke uden grund, at nogle af verdens bedste cykelryttere kører med Roval cykelhjul i den daglige træning og til de store løb. Alle hjulene er testet til bunds, både i forhold til sikkerhed og performance, så alle cykelhjul fra Roval er helt klar til at føre dig frem på landevejene. Alle disse tests er udført på hjulsæt til både racercykel og mountainbike, hvilket gør Roval hjul til et godt valg til alle former for tærren, hvis du vil føle dig sikker og hurtig i skoven eller på landevejene.
Nedenfor kan du læse lidt nærmere om hjul og hjulsæt til hhv. racercykel og mountainbike, hvilket forhåbentlig kan hjælpe dig til at finde det helt rigtige hjulsæt til din racercykel, så du kan blive godt kørende med det samme.Hjulsæt til racercykel fra Roval


Når du skal have nye hjul til din racercykel, er der mange ting, der skal overvejes inden; Hvad er mit budget, skal de være i carbon, være tubeless, og hvor høj en profil skal de have. Derudover er det vigtigt, hvad end du skal bruge hjulene på racercykel eller tricykel, at sikkerheden er i top. Når det er sagt, kigger langt de fleste efter et hjulsæt der kan få dem hurtigst muligt henover landevejene, uafhængigt af niveau. Hjulene fås i priser mellem omkring 5.000 og godt 13.000, og det er derfor kun dit ambitionsniveau og dit budget, der sætter grænserne. Hvilket hjulsæt der passer til netop dig, kommer helt an på dine ønsker, behov og dit ambitionsniveau. Det kan derfor være en god ide at gå ind på de enkelte hjulsæt her på siden og læse om hvert enkelt hjulsæt. På denne måse kan du få en ide om, hvad hvert hjulsæt kan, og hvad de dyrere hjul kan yderligere i forhold til de knap så dyre hjulsæt. Dermed kan du forhåbentlig finde det helt rigtige hjulsæt, forhjul eller baghjul til din racer- eller tricykel, så du kan blive endnu hurtigere ude på landevejene i både træning og til konkurrencer. Skulle du have yderligere spørgsmål er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at sende os en besked her på siden eller ringe til vores webshop, hvor de vil gøre deres bedste for at svare på dine spørgsmål.

Hjulsæt til mountainbike fra Roval


Her på WeBike.dk har vi desuden et mindre udvalg af cykelhjul til MTB fra Roval. Ligesom hjulene til racercykel er alle hjul til mountainbike i høj kvalitet med god holdbarhed og sikkerhed, hvilket betyder at alle hjul fra Roval kan få dig hurtigt og sikkert gennem strabadserne i skoven, selv når tærrænet og vejret viser sig fra den mest udfordrende side. En opgradering af dine cykelhjul bør betyde, at hjulene bliver lettere. Hvor lette dine cykelhjul skal være, afhænger helt af dig og dine ambitioner samt dit budget, idet de fås med en vægt helt ned til 1580 gram. Derudover fås vores hjulsæt til mountainbike i forskellige bredder som understøtter dækkene mere eller mindre, men selvfølgelig også betyder variationer i vægten. Nogle af hjulene giver desuden mulighed for hurtigt at blive sat op til at køre slangeløst, såfremt dette er et ønske for dig.
Så skal du bruge et nyt hjulsæt til MTB fra Roval, så er du kommet til det rette sted. Vi har et udvalg af forskellige hjul i forskellige prisklasser, så der er et hjulsæt til de fleste. Du kan læse mere om de enkelte hjulsæt ved at klikke på billederne, og skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores webshop enten via chat eller pr. telefon.

Vent venligst ...