Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

 • Brands
 • RockShox

RockShox

På denne side kan du se et stort udvalg af forgafler, sadelpinde, bagdæmper affjedring og tilbehør til forgafler fra det enormt populære mærke, RockShox. Forgaflerne findes i udgaver til alle niveauer af ryttere og til budgetter fra omkring 1.900 kroner til helt op mod 19.500 til dig der ikke vil nøjes med andet end det bedste. Tilbehøret inkluderer blandt andet service kits og toppakninger, som kan være med til at holde din forgaffel godt kørende over rigtig mange kilometer i sporet. Her på Heino-cykler.dk finder du ligeledes de populære dropperpost sadelpinde fra RockShox, som er en ekstremt lækker detalje at have på en mountainbike.
varer pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter faldende

En del af noget Større

RockShox er en del af amerikanske SRAM, og ligesom hovedselskabet er en magtfaktor på makedet for gearsystemer, er RockShox de vel nok største indenfor forgafler til mountainbike. Nøgleordene bag den succes RockShox nyder godt af, er evige forbedringer og revolutionerende innovation. RockShox bliver bare ved med at udvikle deres produkter og de er derfor altid klar med de nyeste udviklinger. Ud fra denne tilgang til det at lave udstyr til cyklen, har man formået at lave nogle af de bedste forgafler på markedet, som er foretrukket af mange, både motionister og folk der kører rigtig stærkt. Med enorme produktionsfaciliteter i Schweinfurt i Tyskland kan man se at RockShox tænker stort.

En forgaffel er ikke bare en forgaffel

Alle ryttere og spor er forskellige, og det er derfor vigtigt med en forgaffel der støtter op om lige netop din kørestil og dine behov. Den er med til at dæmpe vibrationer og stød, og den er derfor et vigtigt redskab, hvis du skal ud at køre i skoven. For at din forgaffel ikke skab virke som en lille trampolin, er mange modeller lavet med rebound der modvirker trampoin-opførslen. Derudover er nogle af de nyere forgafler lavet som luftforgafler. Fordelen ved disse er, at de kan justeres efter lige netop din kørestil og vægt. Hvilken forgaffel der er den rigtige til dig, kommer an på din kørestil, vægt og dit budget.

Vedligeholdelse af RockShox forgafler

En vigtig del af at have en velfungerende forgaffel er, at den bliver vedligeholdt og serviceret. Dette kan selvfølgelig arrangeres ved vores mekanikere. Vi har her på siden service kits til mange RockShox forgafler. Vi anbefaler, at du får lavet service på din gaffel for omkring hver 200 til 250 timer du kører på din cykel. På denne måde forlænger du levetiden samtidig med, at din gaffel fungerer optimalt. Dermed kan du opnå god komfort på cyklen og bruge al din energi på at køre hurtigt og sikkert. Det er vigtigt at have for øje at et service ikke kan afhjælpe problemer med defekte eller beskadigede forgafler, men derimod vedligeholder den gode funktion af velfungerende forgafler. Er du i tvivl om hvilken forgaffel der passer til dig, hvordan gaffelservice fungerer eller andet, er du altid velkommen til at skrive til os i chatten eller ringe til os. Så vil vi gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål og afhjælpe din tvivl.

Vent venligst ...