Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • Orange Seal

Orange Seal

Her på WeBike.dk har vi et bredt udvalg af produkter fra Orange Seal, som har specialiseret sig i at producere de ting, der skal bruges for at køre tubeless. Vi har både fælgbånd, ventilsæt, latexbeskyttelse og hele sæt til at konvertere din cykel til at køre tubeless. Her finder du alt du skal bruge, til at gøre din cykel tubeless, hvad end det gælder din racercykel eller MTB cykel. Produkterne fra Orange Seal bruges af ryttere verden over, og det er ikke uden grund. Alle produkterne er nemlig af høj kvalitet og gør hvad de skal, så du kan blive godt kørende.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Hvad er Orange Seal


Orange Seal er en amerikansk virksomhed med hovedsæde i Texas, som producerer alt hvad der skal til, for at konvertere en racercykel eller mountainbike til at køre tubeless. Bag Orange Seal står folk med forskellige baggrunde og ekspertise, hvilket de har draget stor nytte af i udviklingen af Orange Seal produkter. De bruger det til hele tiden at lave produkter, der er hurtigere, lettere og bedre til cykelentusiaster på alle niveauer. Orange Seal og folkene bag forsøger at lave produkter, som gennem den glæde de selv har ved at køre, skal udvikle og forøge industrien og få flere folk ud på cyklen. Orange Seals produkter er blandt de bedste på markedet, som er skabt gennem cykling, tests og erfaringer og under mottoet ’Efficient, effektivt og udviklende’.


Hvorfor køre tubeless og hvordan?


Tubeless er især udbredt blandt mountainbikeryttere – Hvorfor? Med tubeless dæk kan du spare vægten fra slanger og samtidig køre rundt med et lavere lufttryk i dækkene. Når du konverterer din cykel til at køre tubeless tager du slangerne ud og sætter dækket direkte fast på hjulet og sikrer fælgens tæthed med fælgtape. Derudover skal du montere en ventil direkte på hjulet, så du kan pumpe luft i dækket. Inde i slangen påføres en latexbeskyttelse, som gør dækket helt tæt og samtidig lapper mindre huller, der skulle opstå undervejs på turen. Det lavere dæktryk giver et bedre greb, samtidig med at du nemmere kan køre hen over rødder og lignende, hvilket selvfølgelig er en stor fordel for dig, som kører mountainbike i skoven. På denne måde kan du få en mere sikker tur, imens du kører hurtigere.
Tubeless giver dig kort sagt en lavere vægt, et bedre greb og længere mellem punkteringerne. Og skulle du få en punktering undervejs, som er for stor til at kunne lukkes af latexbeskyttelsen, så kan du nemt indsætte en slange, så du kan komme sikkert hjem igen.
Orange Seal er en af de absolut førende producenter af udstyr til at lave dækkene tubeless. Dette skyldes først og fremmest produkternes høje kvalitet og gode brugervenlighed.Produkter fra Orange Seal


Fælgbåndet er det bånd der bruges til at lukke fælgen så den kan holde luften inde i dækket. Orange Seal fælgbånd er let at montere præcist. Orange Seal Fælgbånd fås i forskellige bredder og længder, så der er noget til hjul på både racercykel, fatbike og MTB cykel.
Latexbeskyttelse (Tubeless Tire Sealant) bruges til at holde dækket helt tæt og lukke huller med en diameter på op til 6 mm. Dermed skal du ikke være nervøs for, at der kommer små huller og revner i dækket mens du cykler, da disse lukkes til undervejs. Beskyttelsen er udviklet til at kunne håndtere forskellige højder og temperaturer. Derudover er Orange Seal Tubeless Tire Sealant ikke skadelig mod naturen. Således kan du med god samvittighed køre rundt med en virkelig god punkteringsbeskyttelse.
Ventilsættet er nødvendigt for at kunne pumpe luft i dine tubeless dæk. Ventiler fra Orange Seal er lavet til at slutte helt tæt, så du ikke risikerer at miste luft undervejs. Ventilerne kan fås i forskellige typer og længder, så du kan vælge dem, der passer dig bedst. Ventilerne har alle en stor og lettilpasselig base, som gør det nemt at montere ventilerne og samtidig får ventilen til at slutte helt tæt med fælgen. Alle ventiler fra Orange Seal kommer i sæt af to og indeholder desuden låsemøtriker og hætter til selve ventilerne.
Tubeless Kits er sæt, som indeholder både fælgbånd, ventiler, latexbeskyttelse og RVC værktøj. Dermed indeholder sættet alt det, du skal bruge til at gøre dine dæk tubeless.
Med produkter fra Orange Seal får du altid produkter af høj kvalitet, som er nemme at bruge. Alle produkterne er testet til at have de helt rigtige egenskaber, og som gør det nemt for dig at gøre dine dæk tubeless. Produkterne egner sig til næsten alle hjul- og dæksystemer på både din racercykel og/eller din MTB cykel.
til produkter fra Orange Seal, er du altid velkommen til at kontakte vores webshop gennem chatten her på siden eller over telefonen. Så vil vores medarbejdere sidde klar med gode råd og vejledning, så du kan finde de helt rigtige produkter til dine behov og ønsker.

Vent venligst ...