Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • Look

Look

Her på Heino-cykler.dk har vi et stort udvalg af pedaler og klamper fra Look, som er en af de mest populære producenter af pedaler på markedet. Til mountainbike har vi Look S-Track cykelpedaler i to forskellige udgaver, mens vi til racercykel og tricykel har de klassiske Look Kéo pedaler i modellerne Kéo Classic 2 og 3, Kéo Max 2 og Kéo Blade 2 og 12. Med andre ord, der er god chance for at du finder et par pedaler der passer til lige netop det, du skal bruge dem til og dine ønsker, så du kan blive godt kørende på din MTB eller racercykel.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Look Cycle

Som opfinderne af den klikpedal, den første carbonramme i 1986 og den første carbon monobloc baneramme kan man nok roligt sige, at Look er en af de førende producenter af især pedaler til både MTB cykel, racercykel og triatloncykel. Ideen og konceptet bag den første klikpedal kom fra bindingerne på ski. Look har gennem årene vundet et utal af priser og er bredt respekteret blandt både motionister og professionelle. Siden den første klikpedal blev lavet i år 1984, er der sket meget med designet, vægten og funktionen af klikpedaler, og det er ikke mindst takket være Look, som i dag er en af mastodonterne på markedet for pedaler til især landevejscykel.


Look Kéo pedalerne

Siden starten af nullerne hvor den første Look Kéo pedal dukkede op, er Look Kéo pedalerne blevet de foretrukne blandt en kæmpe stor del af verdens cykelryttere. Det gælder for både motionister og blandt ryttere i Tour de France feltet hvor blandt andre franske Romain Bardet og Fabio Aru kører med Look Kéo pedaler i carbon.
Udvalget af Look Kéo cykelpedaler er efterhånden blevet bredt. Det spænder over de helt lette carbonpedaler, Look Kéo Blade modellerne og de lidt tungere Look Kéo Max og Classic. Lige meget hvilken model du vælger kan du dog være helt sikker på, ar pedalerne giver dig god stabilitet og holdbarhed, ligesom de er nemme at bruge, også selvom du er ny i verdenen for klikpedaler.
Med Look Kéo Blade II har Look lavet en lidt bredere pedal end tidligere, hvilket betyder at du kan opnå en bedre kraftoverførsel, når du træder i pedalerne. Pedalerne vejer bare 288 gram med klamper, og du kommer derfor ikke til at bære rundt på en for tung cykel, i hvert fald ikke på grund af pedalerne.
Klamperne til Look Kéo pedalerne fås i to forskellige udgaver som er kendetegnet ved hhv. den grå og røde farve. Forskellen ligger i den bevægelighed du har i pedalerne med de to forskellige klamper. Mens de grå klamper giver dig mulighed for op til 4,5 graders bevægelse er der mulighed for op til 9 graders bevægelse med de røde klamper.
Hvilke klamper der er de rigtige til dig, afhænger af dine præferencer og eventuelle skader og skavanker, idet de røde klamper er mere skånsomme mod dine knæ end tilfældet er med de grå.
Har du spørgsmål til klamper eller pedaler fra Look, som ikke bliver besvaret i produktteksten, eller har du bare brug for råd og vejledning – Så er du altid velkommen til at kontakte os her på siden i chatten eller via telefon på nummeret i øverste højre hjørne af siden.

Vent venligst ...