Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 4259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • Hövding

Hövding

Her på siden finder du den enormt smarte airbag hjelm fra svenske Hövding. 2.0 udgaven er måske den absolut mest optimale hjelm til enhver der cykler. Det er en diskret halskrave der, hvis ueldet skulle være ude, puster sig op til en cykelhjelm. Den oppustlige hjelm er således meget diskret når du cykler, men beskytter virkelig godt hvis du skulle falde, blive kørt ned eller lignende. Det betyder at hjelmen udover at beskytte dit hoved, også beskytter din nakke idet den fikseres og dermed bliver beskyttet mod smæld og stød. Den smarte, indbyggede computer er programmeret til at kunne adskille stød fra for eksempel kantstene og så stød fra styrt, påkørsler og andet.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

En revolutionerende cykelhjelm

Svenske Hövding har produceret verdens første cykelhjelm med indbygget airbag til cyklister. Cykelhjelmen er nu nået til version 2.0 og består af en krave, der sættes rundt om halsen. I tilfælde af en ulykke, påkørsel eller et styrt, selvudløser kraven sig til en cykelhjelm omkring hovedet på dig som cyklist.
Hövding 2.0 er med en indbygget computer og sensor, der hele tiden overvåger dine bevægelser. I en ulykkessituation udløser hjelmen sig på 0,1 sekund omkring dit hoved og fikserer din nakke og hoved, hvormed den også mindsker risikoen for nakkeskader som eksempelvis piskesmæld betydeligt. Airbaggen holder trykket i tilpas lang tid til at modstå flere efter hinanden følgende slag.
Cykelhjelmen er formet som en hætte omkring hovedet i udløst tilstand, mens selve kraven er lavet i et slidstærkt nylonmateriale. Det betyder også, at denne hjelm er virkelig diskret når den ikke er udløst.


Sikkerhed

Den oppustlige cykelhjelm fra Høvding er CE-godkendt og opfylder derved alle de europæiske sikkerhedskrav til cykelhjelme. Hjelmen er beregnet til at blive brugt til almindelig cykling i by og lignende. Den kan derfor ikke bruges til MTB, BMX off-road eller andre cykelformer af mere ekstrem karakter. Hjelmen er desuden ikke beregnet til motoriserede køretøjer, men kan godt bruges på elcykler der kan køre op til 25 kilometer i timen. Hövding 2.0 er udelukkende beregnet til transport- og urban-cykling.
De fleste hatte og frisurer fungerer sammen med hjelmen, men da hjelmen pustes op omkring hovedet er det vigtigt at eventuelle hatte ikke er fikseret omkring hovedet med en rem. Hættetrøjer kan ligeledes anvendes, da kraven på Hövding skal blot være placeret over hætten. I tilfælde af inflation af hjelmen, bliver den øverste del af kraven åbnet og det er derfor vigtigt, at den ikke er dækket af halstørklæder eller lignede. Et halstørklæde kan dog godt bruges hvis det ikke dækker oversiden af kraven.

Vedligeholdelse

Hjelmen må ikke vaskes, da det ødelægger de elektroniske komponenter, men kan nemt gøres ren med en fugtig klud. Hövding 2.0 kan bruges i alle slags vejr, også regnvejr. Husk dog altid at placere kraven udenover eventuelle hatte og huer.

Anvendelse

Hövding 2.0 placeres rundt om din hals hvorefter lynlåsen under hagen lynes til. På lynlåsen finder du en on/off-knap der skal klikkes i kraven. Dette aktiverer hjelmen med en tydelig lyd. Det er vigtigt at hjelmen kun er aktiveret under cykling. Rundt om knappen findes der lysdioder, der viser batteristatus samt hvorvidt hjelmen er aktiveret. Høvding hjelmen er et oplagt valg til pendleren og hverdagscyklisten, der ikke ønsker at køre med en traditionel hjelm på hovedet. Hjelmen produceres i tre forskellige størrelser og du kan finde en størrelsesguide når du trykker ind på produktet. Det er vigtigt, at du får valgt den helt rigtige størrelse, da du på denne måde bliver bedst muligt beskyttet.

Batteri

Hjelmen kan holde strøm til omkring 10 timers aktiv cykling og oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Kablet kan forbindes til både en USB-oplader og en computer. Du kan altid følge batteristatus på dioderne omkring ON/OFF-knappen, og sikre dig, at cykelhjelmen virker, når du får brug for den.

Vent venligst ...