Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • GripGrab

GripGrab

Her på siden finder du alle de produkter, vi har fra den danske producent GripGrab, der er specialister i at lave produkter, der egner sig til både cykling og løb. Produkterne er kendetegnet ved, at give dig maksimal komfort og kontrol, når du dyrker motion, ligesom de selvfølgelig er designet specifikt til de forskellige årstider og temperaturer. Måske opdager du det ikke, men Lars Bak og resten af World Tour-rytterne på Lotto Soudal bruger faktisk GripGrabs produkter, når de er på landevejen. For at gøre det nemt for dig, at finde det produkt du leder efter, har vi lavet nogle filtre ude i venstre side, hvorved du kan specificere søgningen.
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

GripGrab cykelhandsker


Vi fører et væld af cykelhandsker fra GripGrab og fælles for dem er den høje kvalitet og fokus på komfort og ydeevne. Du kan finde både korte og langfingrede cykelhandsker, der med strategisk placeret gel og gode materialer, har fuld fokus på komfort. Ud over at være komfortable, er handskerne også designet til at passe til årstiderne, så hvad end du leder efter en sommer-, vinter- eller overgangshandske, kan du finde den i vores store udvalg af GripGrab cykelhandsker. Her kan du netop under ’features’ vælge om cykelhandskerne skal være med korte fingre, med lange fingre, om de skal være vindtætte, vandtætte eller om du skal kunne bruge dem på din smartphone. Udover disse features kan du også vælge hvor meget gel der skal være i håndfladen samt hvordan isoleringen skal være. På den måde kan du altså gennem søgningen og gennem dine egne ønsker og krav, specificere søgningen på en måde som gør, at du hurtigt finder frem til den helt rigtige cykelhandske for dig.


 
Skoovertræk fra GripGrab


I vores GripGrab-sortiment finder du også et stort udvalg af gode og funktionelle skoovertræk. Overtrækkene er designet til at passe på den specifikke skotype, så hvad end du er på jagt efter et til dine racesko, MTB-sko eller sågar dine hverdagssko, kan du finde det her hos os. Derudover varierer overtrækkene i forhold vind og vejr, ja faktisk laver GripGrab et, der kan klare temperaturer helt ned til -10 grader, hvis du eksempelvis er en af dem, der gerne vil pendle i vinterperioden, hvor vejret er koldest. Skoovertræk er rigtig gode til de lidt koldere måneder, da skoovertrækkene giver ekstra varme samt sørger for at vinden ikke kommer ind i dine cykelsko. Så hvis du har et par helt almindelige cykelsko med god udluftning og et dejlig let materiale, så er det en god ide med et skoovertræk, da du således er godt beskyttet mod det danske vejr og den danske vind – dette gælder både ved landevejskørsel, hvis du pendler og hvis du er afsted på din MTB.


 
No-nonsense garanti


Hos GripGrab sætter man pris på forbrugernes mening og overvejer faktisk stort set al feedback med i ligningen, når der udvikles nye produkter eller gamle analyseres og potentielt opdateres, hvis man ser et behov. Fordi GripGrab ligger så meget vægt på at levere kvalitetsprodukter, kører man med det, de kalder “no-nonsende produktgaranti”, der kort fortalt betyder, at du kan få erstattet dit produkt hos din lokale GripGrab forhandler, hvis du af en eller anden årsag ikke er tilfreds.


 
GripGrab cykeltøj


Udover et stort udvalg af cykelhandsker og skoovertræk fører vi også GripGrab cykeltøj. Dette er cykeltøj såsom løse arme, løse knæ og løse ben. Løse ben, løse arme og løse knæ giver dig mulighed for at opnå den bedste fornøjelse på cykelturen i overgangs sæsonen. Du kender sikkert det med, at du tager afsted på cyklen, under- eller overvurderer vejret og så enten har fået for lidt eller for meget tøj på. Dette kan let gøre cykelturen til en mindre god oplevelse, da komforten dermed ikke er i højsædet, hvilket påvirker effektiviteten. Løse ben, løse knæ og løse arme er derfor skræddersyet til det danske klima, da vejret er så skiftende, at det kan være svært at klæde sig ordentligt på. Fordelen ved at have løse ben er, at de er meget nemme at tage af eller på og samtidig fylder så lidt, at de er nemme at have med eller nemme at gemme væk. Ud over løse knæ, løse ben og løse arme er der også huer, hjelmhuer, strømper og så videre fra GripGrab. Vi har altså et stort udvalg af cykeltøj fra GripGrab.Råd og vejledning


Står du og mangler skoovertræk, handsker eller andet beklædning fra GripGrab, men er i tvivl om eksempelvis størrelse eller præcis hvilket produkt du skal vælge, så er du meget velkommen til at kigge forbi vores butikker, gribe knoglen og ringe, sende en mail eller sågar en chat - vi vil altid gerne hjælpe, så du får præcis det produkt, du er på jagt efter. Du kan selvfølgelig også altid komme ind i butikken og prøve de varer, som du ønsker. Hvis dette ikke er muligt kan du også altid sende en vare tilbage, hvis den mod forventning ikke passer.

Vent venligst ...