Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • Garmin

Garmin

Her på siden finder du en oversigt over alle vores produkter fra Garmin. Den amerikanske producent er verdenskendt for deres navigationsudstyr og hos os kan du finde et bredt udvalg af deres meget populære cykelcomputere og udstyr hertil. Vi har et stort udvalg af cykelcomputere samt covers og monteringsudstyr der passer til dette. Her er der cykelcomputere der kan måle mange forskellige ting, og alt efter hvilken prisklasse der er tale om, kan de måle meget mere end blot hastighed og længde. Af udstyr der passer til vores Garmin cykelcomputere kan du for eksempel få en Garmin kadence sensor, Usb kabel eller pulsbælte.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Garmin cykelcomputere


Garmins cykelcomputere udmærker sig ved at være blandt de absolut bedste på markedet. Langt størstedelen er med GPS, hvorved du altså får en cykelcomputer med GPS. Garmin cykelcomputerne udmærker sig derudover ved at tilbyde eksempelvis pulsmåling, kadencemåling og et hav af muligheder for at designe egne ruter. Dette kan enten tilkøbes eller det kan fås i den model, som du køber. I den populære Edge-serie er det især 520- og 1000-modellerne, der er værd at holde øje med, da de giver dig alt du har brug for udi træning og navigation, ligesom det også er især 520-modellen, du oftest vil se de profesionelle på din tv-skærm bruge. I vores filtre har vi gjort det muligt for dig at vælge hvilken prisklasse din Garmin cykelcomputer skal ligge i. Prisen hænger selvfølgelig sammen med mængden af funktioner, men uanset hvor mange eller hvor ”lidt” penge du har lyst til at ofre, kan du være sikker på, at du får en god og funktionel cykelcomputer, som kan hjælpe dig med at holde styr på din cykeltur.


 
Brugervenlige og funktionelle cykelcomputere


Cykelcomputerne fra Garmin er kendetegnet ved at være meget brugervenlige og at funktionaliteten er helt i top. Som nævnt får du masser af navigations- og træningsmuligheder, men du vil også opleve, at det hele er pakket ind i en god og overskuelig pakke. De fleste computere har touch screen eller store knapper på siderne og er nemme at bruge, ligesom de også kan kobles til din mobiltelefon, så du blandt andet kan se opkald, sms-beskeder og endda vejrudsigten, hvis du er i tvivl om vejret på din rute. Dette gør, at du let kan bruge og betjene cykelcomputeren, imens du cykler. Du behøver dermed ikke stoppe op i løbet af din cykeltur, for at tjekke op på dine målinger. Dette kan du gøre løbende uden at sætte sikkerheden over styr.


 
Bygget til at holde


De fire ovenstående ord er det, Garmin beskriver sig selv og deres produkter med. Garmins erklærede mission er at være en varig virksomhed gennem udvikling af produkter, der er så gode, at de bliver en essentiel del af forbrugernes liv. Det betyder, at du får gennemarbejdede produkter, der leverer stort på både ydeevne, kvalitet og designsiden. Du vil dermed være sikker på at få en cykelcomputer, som du kan få glæde af i mange år, og som ikke vil skuffe dig når det kommer til målingernes præcision og funktion. Hvis du vil være på den helt sikre side i forhold til at cykelcomputeren skal kunne holde til meget og skal kunne holde i mange år, så findes der også et stort udvalg af Garmin silikone beskyttelses covers. Disse beskytter din cykelcomputer imod snavs og skidt og holder dermed din cykelcomputer pæn i lang tid. Disse fås i flere farver, og du kan dermed vælge lige præcis den farve, som passer til din cykel.
Garmins cykelcomputere er bygget til at holde, og dette kommer selvfølgelig også af, at de kan monteres let og sikker på din cykel. Du vil ofte finde en holder der følger med, når du køber din Garmin cykelcomputer, og du kan således tage den i brug med det samme. Hvis du har et anderledes styr eller en anderledes frempind, kan du dog købe et andet mount til din cykelcomputer. På den måde kan du være sikker på at du altid har den bedste visning af din cykelcomputer, og at denne sidder godt positioneret og sikkert fast på cyklen.


 
Råd og vejledning


Er du i tvivl om hvilken Garmin cykelcomputer, du skal vælge, er du altid velkommen i vores butikker, ligesom vi selvfølgelig også er ved telefonerne, svarer på e-mails og rådgiver via vores chatsupport. Vi sidder klar til at hjælpe og vil altid gerne sørge for, at du får præcis den cykelcomputer, der passer allerbedst til dine behov.

Vent venligst ...