Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • Fusion

Fusion

Hos Heino-cykler.dk har vi et udvalg af Fusion cykeltøj til både triathlon og landevejscykling. Fusion er et top mærke indenfor sports- og cykeltøj. På Heino-cykler.dk fører vi både vindveste, cykeltrøjer, cykelshorts, cykelbukser, og tri-dragter fra Fusion. Alt Fusion sportstøj er lavet af råvarer fra Europa og så er det udviklet på Fusions egen afdeling i Danmark. Med fusion cykeltøj og triatlontøj har produktet hele tiden været over designet, og alle deres produkter er derfor virkeligt komfortable og giver optimal funktion. Kombineret med de bedste råvarer giver denne process alle cykelryttere, løbere og triatleter mulighed for at blive godt klædt på til både konkurrence og træning i alle forhold.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Dansk cykeltøj i god kvalitet

Fusion cykeltøj kommer fra mærket der klæder de to succesrige, professionelle triatleter Camilla Pedersen og Patrick Lange på, og sikrer at de kan komme hurtigst muligt i mål. Fusion er et dansk familieejet firma, som holder hele produktionsprocessen så lokalt som muligt. Med råvarer fra leverandører i Europa, en udviklingsafdeling i Danmark og en fabrik i Europa rammer Fusion plet med et seriøst produkt, til den seriøse forbruger. Alle produkter fra fusion er komfortable at have på og i et flot og stilrent design. Fusion producerer cykeltøj, triatlontøj og løbetøj til sportsudøvere på alle niveauer og med alle former for ambitioner og mål. Især indenfor triatlonsporten er Fusion en stor og populær spiller, og med god komfort og fantastisk aerodynamik går man ikke helt galt i byen med påklædning fra Fusion.

Triatlontøj fra Fusion

Hvis du tager til træning i en triklub eller til en triatlonkonkurrence i Danmark, kan du helt sikkert ikke undgå at se et par korte cykelshorts fra Fusion og det velkendte Fusion suit. Med helt tætsiddende tøj og uden noget overflødigt, er Fusion triatlontøj et rigtigt godt valg for alle ryttere der vil køre rigtig stærkt. Tøjet er alt sammen virkelig aerodynamisk, og når du samtidig ikke går på kompromis med komforten, kan det ikke overraske at Fusion er et power house indenfor triatlontøj og triatlon sporten.

Vent venligst ...