Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 4259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

 • Brands
 • FSA

FSA

Her på WeBike.dk finder du et stort udvalg af klinger, frempinde, wattmålere, lejer, styrfittings, kranksæt, sadelpinde, skivebremser og meget andet fra Full Speed Ahead, FSA. FSA som er sponsor af flere professionelle MTB hold og landevejshold inkluderende Astana, Cannondale, Bahrain Merida og Lotto Jumbo, er kendt for at lave produkter af højeste kvalitet. Alle FSA produkter er gennemtænkt til mindste detalje og dermed er der ikke overladt noget til tilfældighederne. Så om du mangler reservedele eller bare vil opgradere din cykel, så er du kommet til det rette sted. Udvalget er stort, kvaliteten høj og så er designet også top lækkert.
varer pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter faldende

Full Speed Ahead

Det amerikansk-italienske FSA kan det hele, med italiensk elegance og amerikansk styrke. Det betyder at FSA producerer komponenter til cykler af højeste kvalitet og med fantastisk performance. Det er også derfor, at FSA har indgået samarbejder med nogle af verdens bedste cykelryttere og –hold, inkluderende Astana og Cannondale fra landevejscykling samt mountainbike holdene Bianchi-Countervail og Focus XC Italy. Disse samarbejder betyder, udover at FSA sponsorerer udstyr til holdene, at FSA får værdifuld feedback på alle deres produkter og derfor altid kan producere komponenter der passer perfekt til rytternes behov og ønsker.
FSA laver komponenter til alle, hvad end du er motionist eller professionel. Det betyder, at udvalget er stort, og der er således god chance for, at du finder produkter der passer til netop dine behov, din cykel og dit budget. Produkterne fra FSA indeholder komponenter til alle slags cykler, både racercykel, MTB cykel, triathloncykel og citybike.

Klinger fra FSA

En af de særligt populære produktkategorier for FSA er deres klinger. Disse fås med alle tænkelige størrelser og med mange forskellige antal tænder. Dermed er der klinger til både dig der skal ud at køre i bjerge eller i skoven og har brug for de små gear, men også til dig, der skal ud at fyre den max af på en flad enkeltstart, hvor de høje gear er de mest anvendelige. FSA laver klinger til montering med forskellige antal huller og i forskellige materialer, der også giver forskellige vægte. Klingerne er alle meget holdbare og har derfor mange kilometer i sig, inden det bliver tid til en udskiftning.

FSA kranksæt

Det er svært at være uenig i, at FSA laver nogle af de mest lækre kranksæt til både mountainbike, racercykel og tricykel, på markedet. Kranksættene fås i både carbon og aluminium, ligesom de fås med pedalarme i forskellige længder og forskellige kombinationer af klinger. Som noget forholdsvist nyt er FSA også begyndt at lave kranksæt med wattmålere. Disse er lavet i samarbejde med Power2Max, idet Power2Max laver selve wattmåleren mens FSA laver kranksættet. Dette giver et top fedt kranksæt med wattmåler idet FSA og Power2Max er blandt de absolut bedste på hvert deres område. På denne måde er de lækre FSA Powerbox lavet med det bedste af det bedste, og du får med disse således fantastisk præcise wattmålinger og et godt kørende, flot designet kranksæt i enten carbon eller aluminium, afhængigt af dine ønsker.

Vent venligst ...