Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • Frog

Frog

Er du på udkig efter en børnecykel i god kvalitet og som er nem at manøvrere, så bør du kigge nærmere på Frog cykler. På Heino-cykler.dk har vi et stort udvalg af Frog børnecykler til børn i alderen fra 5 år og opefter. Cyklerne ligner på flere punkter en MTB cykel og er lavet i farver der vil få de fleste børn til at lyse af begejstring. Ud over disse Frog MTB cykler, sælger vi også Frog racer cykler, så der også er noget til de hurtige børn, som måske vil bruge sin cykel til lidt længere ture end normalt hverdagsbrug ofte byder på.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Cykling på den sjove måde


De fleste af os har nok erfaret, at et barn synes det er sjovest at cykle, når det ikke bliver unødvendigt hårdt. Derfor er det vigtigt at en børnecykel kører nemt og sikkert. Med en cykel fra Frog Bikes får du en af de letteste børnecykler på det danske marked, som kan gøre cykling til en leg for langt de fleste børn. Desuden får du, med en cykel fra Frog, en kvalitetscykel til en fantastisk pris, sammenlignet med andre børnecykler af samme type på markedet. Cyklerne er alle lavet i aluminium og de er derfor holdbare og kan klare de fleste udfordringer. Derudover er alle Frog børnecykler lavet med udvendige gear, hvilket måske kan virke usædvanligt. Med et udvendigt gear er pedalerne nemmere at træde rundt, cyklen kan laves lettere, og så er det ret nemt at gøre rent og passe for både børn og voksne. Desuden har alle Frog cykler fra 20” hjul og op mindst 8 gear, hvilket er flere end de fleste børnecykler med indvendigt gear, og betyder at barnet nemmere kan cykle op ad bakker og lignende.
Det bør bemærkes at Frog cykler sælges uden en støttefod monteret. Da en børnecykel ofte bruges i hverdagen og stilles mange steder uden cykelstativ, kan det for mange være en god ide at få monteret en støttefod. Til dette formål sælger vi et passende Frog støtteben, som passer til de fleste børnecykler.Frog MTB hverdagscykel


Med alle Frog Bikes MTB modellerne får du en børnecykel til både piger og drenge, som nemt kan få dit barn til og fra skole, sport, venner og meget andet. Mange af disse cykler er udstyret med en quick release lås til at justere saddelhøjden og de kan dermed nemt tilpasses dit barns højde – eller deles mellem flere børn. Cyklerne er lavet i aluminium og har en ramme og gafler af høj kvalitet. Disse børnecykler fås med hjulstørrelser på 16”, 20”, 24” og 26”, hvilket svarer til en skridtlængde på minimun hhv. 43 cm, 52 cm, 62 cm, 73 cm. Bemærk at den mindste skridtlængde svarer til nummeret i alle Frog cyklers navne. Alle disse cykler har to vigtige ting til fælles. De er alle virkeligt lette med vægte på mellem 6,75 (Frog 48) og 10 kg (Frog 73), hvilket betyder at de er nemme at styre og håndtere. Derudover er de alle sammen med udvendige gear, hvilket giver et nemmere tråd, gør cyklen lettere og samtidig er forholdsvist nemt at passe. Med det varierede farveudvalg er der helt sikkert en Frog cykel til alle typer af børn, hvad end de vil være neutrale eller bare vil ses mest muligt.
Hvis du har et barn der elsker at lege udendørs og være i skoven kan alle Frog MTB cykler nemt tages med off road til et lidt kuperet og ujævnt terræn.Frog Bikes racercykel


Serien af racercykler fra Frog er ligesom serien af citybikes (MTB) af høj kvalitet. Cyklens stel er lavet af aluminium og kan holde til meget. En racercykel fra Frog Bikes kan dække mange behov. Cyklen er selvfølgelig et oplagt valg, hvis dit barn cykler landevejscykling, eller gerne vil prøve det af. Hermed behøver du ikke at bruge en formue på en racercykel til dit barn, når det vil snuse til en ellers meget dyr sport, og alligevel når at vokse fra den igen inden alt for længe. Udover decideret landevejscykling kan en Frog racer også bruges som enhver helt almindelig citybike, til at komme i skole, til sport eller hvad dit barn ellers skal til. Frog Bikes 67 24” har en geometri der passer til et barn med en skridtlængde på mindst 6 cm, hvilket svarer til de fleste børn i alderen 8-12 år. Styret på denne cykel er med et smallere greb så den passer perfekt til børn. Desuden er cyklen udstyret med bremsegreb, der sidder tæt på styret, hvilket betyder at små hænder kan betjene bremserne nemt og sikkert. Denne Frog cykel er, ligesom andre racercykler, udstyret med quick release ved hjulene, så du nemt og hurtigt kan skifte slange eller lappe i tilfælde af punkteringer. På Heino-cykler.dk sælger vi denne børnecykel i farverne hvid og rød, så der er noget til forskellige børn og deres præferencer.

Vent venligst ...