Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • Continental

Continental

På Heino-cykler.dk fører et udvalg af Continental dæk, fra et af verdens førende brands indenfor cykeldæk. Vi har både lukkede ringe og almindelige åbne cykeldæk. Den tyske producent Continental har mange års erfaring indenfor både cykeldæg og bildæk, og de ved derfor hvad der skal til for at lave et godt dæk, der opfylder rytternes behov og ønsker. Alle Continental dæk er testet af deres testteam, så Continental kun udbyder de bedste dæk. Dækkene er produceret i Tyskland med stor præcision og omhu. Continental cykeldæk og –slanger vil for både motionister, supermotionister og professionelle være et virkeligt godt dæk på alle parametre.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Continental cykeldæk


Continental er en af verdens førende producenter indenfor dæk til især cykler. Continental har igennem mange år lavet dæk til såvel cykler og motorcykler som biler og lastbiler, og de har derfor et stort udvalg af kvalitetsdæk. Alle cykeldæk fra Continental er testet med stor margen for fejl, så du altid får et kvalitetsdæk, som holder hvad de lover. Med mange års erfaring har Continental udviklet sine dæk med en række teknologier, som alle er med til at øge kvaliteten. En af de vigtigste teknologier kalder Continental for BlackChili, og er et compound baseret på de nyeste udviklinger indenfor råmaterialer. Denne teknologi sørger for, at alle dæk har en fantastisk kombination af et godt greb, lav rullemodstand og lang holdbarhed. Disse tre egenskaber er det, som skaber et godt dæk, og Continentals udviklingsafdeling i Tyskland har de virkelig fundet en god kombination af alle disse egenskaber. Alt i alt er Continental en garanti for kvalitet i form af holdbarhed og gode køreegenskaber.


Åbne ringe


Continental er især kendt for to af deres dæk med åbne ringe: Continental Grand Prix 4000 og Continental Grand Prix 4-seasons. Disse dæk er hver især kendt for forskellige egenskaber og kvaliteter. Continental Grand Prix 4000 er vel nok verdens bedste allround dæk, som har et rigtig godt greb i vejen, og samtidig får dig hurtigt frem ude på landevejene, samtidig med at det har et indlæg, som beskytter mod punkteringer. Ved den rigtige behandling og vedligeholdelse, kan dette dæk køre op til 4500-5000 kilometer! Continental Grand Prix 4-seasons er et virkelig stærkt cykeldæk, som er særligt velegnet til våde og barske forhold, idet den med Duraskin beskytter dig mod punkteringer fra alle vinkler. Max Grip Silica gummiet er optimeret til vådt vejr, lave temperaturer og stort slid, hvilket også gør cykeldækket velegnet til vintertræningsture. Dermed kan du bruge dækket hele året rundt uden at skulle have en taske fyldt med cykelslanger med i tilfælde af mange punkteringer.
Mange motionsryttere vælger at køre med almindelige dæk og slange på deres racercykel. Dækkene er nemme at montere og gør det nemt at skifte slange ved punkteringer, så du hurtigt kan komme videre når uheldet er ude. Continental er et virkeligt populært valg af brand, når danske cykelmotionister skal vælge dæk til deres racercykel. Continental cykeldæk er kendt for at have stor holdbarhed, og beskytte godt mod punkteringer.
Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse af cykeldæk til dæk og slange. De fleste racercykler er med 700c dæk, hvilket beskriver omkredsen. Dog har nogle cykler, især børneracere er monteret med 650c fælge, og det er derfor vigtigt at finde et dæk, som passer netop din cykel. Bredden på dæk varierer meget, men de fleste racercykler er til en dækbredde på 18-25 mm.
Lukkede ringe


Tubulars eller lukkede ringe, er et dæk og en slange kombineret, altså et dæk der omslutter slangen. Denne type cykeldæk anvendes på hjul med en fælg, som er lavet specielt til denne type dæk. Lukkede ringe monteres på en racercykel med fælglim, som påføres fælgen inden den lukkede ring lægges på fælgen. Lukkede ringe er foretrukket af mange, idet de tilhørende fælge er lettere, disse cykelslanger er lettere i sig selv, de giver lavere rullemodstand og større elasticitet. Derudover er lukkede ringe mere sikre, fordi de ikke rives så nemt af fælgen som åbne ringe ved punkteringer. Desuden er en væsentlig fordel for dem, der virkelig vil køre stærkt, at lukkede ringe kan klare et højere dæktryk end lukkede ringe kan. Den største ulempe ved at bruge tubulars er, at denne type cykeldæk er noget dyre i drift, idet man langt oftere har behov for at skifte hele dækket end blot at udskifte en cykelslange. Af lukkede ringe fra Continental kan nævnes Continental Competition cykeldæk, som er virkelig lette og hurtige, samt Continental Sprinter Gator, som er en holdbar ring med ekstra beskyttelse. Ligesom alle andre Continental cykeldæk er tubular dækkene også testet på alle ledder og kanter, og der er således garanti for et godt dæk. Disse cykeldæk kan holde til et virkelig højt dæktryk, og du kan roligt pumpe dem op til den øvre grænse, hvis du vil have et hårdt pumpet dæk.

Vent venligst ...