Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 4259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • Basil

Basil

Her på WeBike.dk finder du et stort udvalg af tilbehør til cyklen fra Basil. Udvalget inkluderer blandt andet cykelkurve, støtteben, ringeklokker, drikkedunke og meget andet. Meget af Basils tilbehør til cykel er lavet i fine farver, med figurer (fx Star Wars og Frost), med blomster og mange andre fine detaljer, der gør det nemt at pifte din cykel lidt op. Andet, mere praktisk, tilbehør i form af cykelkurve og støtteben bliver lavet i mange forskellige former, farver, typer, materialer og størrelser, som nemt kan være med til at gøre din hverdag lidt lettere. Vi har også beslag og lignende til montering.
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Små ting der gør en forskel

Det kan måske virke ubetydeligt med en cykelkurv eller støttefod, men det er det helt sikkert ikke. Der er inden tvivl om, at en støttefod vil gøre enhver cyklists dag lidt nemmere, når cyklen skal parkeres. Med en støttefod fra Basil kan du stille din cykel overalt, og slipper for at bruge tid på at finde noget, du kan stille din cykel opad. Støttebenene fås i forskellige længder, så du kan finde den helt rigtige til netop din cykel. Nogle af Basils støtteben er desuden justerbare, og de kan således nemt flyttes mellem cykler i forskellige størrelser.
Ligesom med støttefødderne, er en cykelkurv virkelig lækker at have på cyklen. Med den bliver det nemmere at købe ind og mere behageligt at transportere tung bagage på cyklen. Basil laver cykelkurve af mange forskellige typer. De laver kurve til både for og bag på cyklen. Af kurve til montering ved styret laver Basil også cykelkurve til børnecykler med forskellige mønstre og figurer. Kurvene til montering på bagagebæreren har vi et stort udvalg af cykelkurve i metal og fletkurve i forskellige størrelser og farver.
Basil laver også praktiske overtræk til både front- og bagkurve.

Ringeklokker fra Basil

Hvis du står og mangler en ringeklokke til cyklen, så kan du nemt finde en fra Basil, der er både pæn og virker godt. Klokkerne fås i mange forskellige afskygninger, blandt andet med figurer som Monnie Mouse, Elsa og Anna fra Fost og Star Wars til de mindste eller en smart ringeklokke i retrodesign. Vil dit barn gerne have endnu mere af Disney figurerne, findes der også en matchende drikkedunk til cyklen.

Vent venligst ...