Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

  • Brands
  • American Classic

American Classic

På denne side finder du vores udvalg af hjul og hjulsæt fra American Classic. Vi har både hjul til dæk og slange, ligesom vi har hjul, som er tubeless parate. Ligeledes har vi hjul til både racercykel og mountainbike. Alle cykelhjul fra American Classic er super lette, også selvom de er lavet med aluminiumsfælge. Det betyder, at du kan få et rigtig godt og let hjulsæt til meget fornuftige priser med hjul fra American Classic. Du er altså kommet til den helt rigtige side her på Heino-cykler.dk, hvis du leder efter et sæt lette aluminiumshjul til din MTB cykel eller racercykel.
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Fra rytter til producent

Grundlæggeren af American Classic, Bill Shook, var i løbet af 70’erne en meget dygtig cykelrytter på både landevejen og bane, hvor han var fast inventar på det amerikanske landshold i landevejscykling. Det var således fra hans egne aktive karriere, at Bill Shook opdagede manglen på lettere komponenter til cyklen. Det førte til, at han selv begyndte at forsøge sig med produktionen af lettere cykeldele og i 1982 da han ikke længere selv var aktiv, præsenterede han de første varer under navnet American Classic. Firmaet er siden blevet noget større men er stadig ejet af Bill Shook som desuden er chefingeniør. I dag er American Classic især kendt og anerkendt for deres lækre hjul til både mountainbike, racercykel og tricykel, som bruges af ryttere på alle niveauer verden over.

Opgradering af hjul

Hjulene er et oplagt sted at kigge hen, når du vil opgradere din cykel. Det skyldes af hjulsættet er nemt at skifte selv, og så giver et godt hjulsæt dig en opgradering der virkelig kan mærkes og kan mærkes med det samme. Derudover kan du altid få brug for et ekstra sæt hjul, og dine gamle er således ikke helt uden formål efter et hjulskifte.
Når du skal udvælge dig et nyt hjulsæt ska du først og fremmest gøre dig et par vigtige overvejelser omkring dine behov og ønsker. For eksempel er det en god ide at overveje om du nu eller engang i fremtiden ønsker at køre tubeless, idet det ikke er alle hjul der kan sættes op til at køre tubeless. Derudover er det naturligvis vigtigt at du vælger et hjulsæt, der kan køre med den type og det antal gear, din cykel har.

Vent venligst ...