Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 4259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret    Byt gratis i 3 butikker

HEINO CYKLER HAR OVERTAGET WEBIKE.DK - LÆS MERE

 • Brands
 • Alé

Alé

Ved WeBike.dk fører vi et stort udvalg af produkter fra Alé, som laver cykeltøj og tilbehør af høj kvalitet. Vi har et bredt ud valg af Alé cykeltøj i form af cykeltrøjer, lange cykelbukser, korte cykelshorts og cykeljakker og –veste til alle slags vejr og årstider. Derudover fører vi en masse Alé tilbehør i form af cykelhandsker, cykelsokker, hovedbeklædning, løse ærmer og ben mm. Alé har med deres cykeltøj formået at lave tøj med god komfort og et smart design med flotte og moderigtige farver. Med Alés store udvalg af tilbehør til cykeltøj kan du helt sikkert finde beklædning til selv de koldeste vinterdage.
varer pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter faldende

Mere end bare cykeltøj


Alé bryster sig med at levere italiensk kvalitet og dansk design. Med deres 30 års erfaring og som leverandør til flere cykelhold, blandt andre det franske landshold og French Tean FDJ har de virkelig udviklet en stærk serie af cykeltøj og tilbehør dertil. Tøjet er udviklet og afprøvet af cykeltentusiaster og i samarbejde med professionelle ryttere, hvilket sikrer at tøjet har de bedste og mest optimale og nødvendige egenskaber. Alle produkter fra Alé er udviklet til at servicere en rytters vigtigste behov, hvad end rytteren er motionist, eliterytter eller professionel. I produktionen af deres produkter har man på fabrikken været meget bevidste om at tage miljørigtige valg. Til farvning af cykeltøj er der kun brugt vandbaserede trykfarver, ligesom alt blæk og stofrester, som er i overskud, bliver genbrugt. Med tøj og tilbehør fra Alé bliver du godt klædt på til alle slags udfordringer.Alé Cykeltøj


Med Alé cykeltøj kan du blive klædt på til alle slags vejr og terræn. Cykeltøjet er lavet i lækre materialer, som sikrer dig en god pasform og komfort. I serien af Alé cykeltøj er der både korte shorts og kortærmede cykeltrøjer, lange cykelbukser og cykeltrøjer og jakker, med eller uden forring. En af de helt store fordele ved Alé cykeltøj er, at de har sørget for at der er en stor serie kun til kvinder, ligesom der er en stor serie kun til mænd. På denne måde er der et stort udvalg af cykeltøj til alle, og de fleste vil opnå en virkelig god pasform med cykeltøjet. Desuden har Alé et mindre udvalg af cykeltøj til børn. Alés produkter til kvinder er lavet i særligt feminine farver og designet til at passe perfekt til de kvindelige former og behov.
Der er tre serier af cykeltøj fra Alé. PLUS er Alés basiskollektion, som er af høj kvalitet, godt og holdbart, og dermed det oplagte valg for den prisbevidste forbruger. ULTRA er kollektionen med cykeltøj i lidt andre materialer og mere avancerede udgaver af vigtige dele på tøjet. PRR er Alés kollektion, som er udviklet sammen med de professionelle hold. PRR er en kollektion lavet med et vigtigt hovedmål for øje, performance. Denne kollektion er optimeret ned til mindste detalje, og er derfor det bedste valg for dig, som ikke vil gå på kompromis med noget.
Herudover har Alé en serie af svedundertøj, som nemt kan bæres under dit normale cykeltøj, og som hjælper til at holde dig tør og varm. Med Alé vindveste og cykeljakker kan du ligeledes øge din komfort under cykelturen, idet de holder vind ude, og mange af dem er ligeledes vandafvisende.Alé beklædningstilbehør


Udover den lækre kollektion af Alé cykeltøj, har Alé også lavet en yderst kvalificeret tilbehør til din beklædning. Kollektionen består af cykelhandsker, cykelsokker, løse arme, løse ben, løse knæ, skoovertræk og huer, pandebånd og kasketter. Med denne kollektion kan du matche dit Alé cykeltøj eller andet cykeltøj op med vigtigt tilbehør til at holde varmen eller beskytte dig mod solen.
På de koldere dage vil en form for hovedbeklædning klart være at fortrække, og med hovedbeklædning fra Alé får du lette og åndbare huer og pandebånd, som nemt passer under hjelmen. Yderligere vil et sæt skoovertræk være en virkelig god måde til at holde fødderne varme og beskytte mod vinden. Det er altid en god ide at cykle med cykelhandsker, men på de kolde dage vil det være ekstra lækkert med et par lange cykelhandsker, hvilket Alé også er producent af.
Med løse ben, arme og knæ fra Alé kan du nemt tage tøj af og på, hvis du er usikker på om vejret er til bare ben eller arme. Derudover er de nemme at have med i lommerne, så du kan tage dem på, hvis vejret skulle skifte undervejs.
Hvis du cykler uden hjelm eller blot ønsker at holde solen væk fra hovedet, har Alé lavet et udvalg af kasketter, med nogle kasketter der beskytter mod UV stråler.
En anden vigtig del af dit tøj når du cykler er dine sokker. Alé har lavet sokker i forskellige længder, som alle er lavet i svedtransporterende materialer med god åndbarhed og en god pasform. På denne måde opnår du stor komfort og mindsket risiko for vabler grundet den tætte pasform og ventilationen.

Vent venligst ...