Heinoholdet

HEINOHOLDENE 2017

Sæsonstart d. 28. og 29. Marts

Vi kører igen i år tirsdage og onsdage kl. 17.00 fra Heino Cykler, Brøndby

Onsdag vil der være 2 hold at vælge imellem; Ét meget hurtigt hold som kører ca. 70 - 90 km, og ét hold som kører ca. 50-60 km
Tirsdag køres ligeledes kl 17.00 med et begynderhold, der kører ca 35-40 km.


Holdene:

DET LANGE ONSDAGSHOLD:

Mange intervaller - Vi kører ca. 80 km med 5 intervaller a ca. 7 - 14 km. Herefter samles gruppen igen og kører videre.

Farten holdes i et fornuftigt tempo mellem intervallerne, og der tages hensyn så alle kommer med tilbage til Heino Cykler. Det er dog en forudsætning at man som deltager kommer på en racercykel i god stand - og har en god grundform da gennemsnitshastigheden ligger omkring de 32 km/t

DET KORTE ONSDAGSHOLD:

Turen - Vi kører ca. 50 km, med mulighed for, at de hurtigste kan køre ca 57 km. i løbet af sæsonen udvider vi turen op til 65 - 70 km

Vi følges rundt, men deles nogle gange op ved at vi sender dem med ekstra krudt i på udflugter. Dermed er der ingen, der keder sig, og samtidigt heller ingen, der føler sig sat af. Gennemsnitshastigheden ligger omkring 26 - 27 km/t

TIRSDAGSHOLDET:

Selv om vores ”korte” onsdagshold er meget bredt, er der stadig mange, der er i tvivl om, om de kan køre så langt, og om de kan følge med. Derfor har vi besluttet at udvide med et hold for begyndere.

Vi kører hver tirsdag kl. 17.00 fra Heino Cykler i Brøndby, og tager en tur på 35-40 km. Gennemsnitsfarten bliver holdt nede på ca. 25 km/t og vi koncentrerer os mere om at træne i at køre sammen som hold end om at køre stærkt. Det er dog på ingen måde kedeligt. Der køres også på tirsdagsholdet frivillige intervaller, og den altid populære holdkørsel.

Holdet er åbent for alle over 18 år. Unge fra 15 år er velkomne, sammen med en voksen. Det eneste vi forlanger, er at du kommer på en racercykel i ordentlig stand og at du kører med cykelhjelm. Har du ikke en racercykel eller har du en gammel stålhest, og har lyst til at prøve noget nyt, er der i begrænset omfang mulighed for at låne en racer af os til tirsdagsholdet. 

HOLD DIG ORIENTERET

Tilmeld dig Heinoholdets nyhedsmail. Her bliver kun sendt mail af interesse for Heinoholdene. Vil du have tilbudsmails kan du samme sted tilmelde dig Heino Cyklers nyhedsmails.

Du kan også læse mere om vores seneste ture, events og meget mere på vores Facebook gruppes side

TILMELDING:

ALLE holdene er åbne hold, hvor man bare møder op lidt i fem og meddeler hvilket hold, man vil køre på.


UDSTYR:

Vi forventer, at du kommer på en racercykel i ordentlig stand. Dvs. dæk, bremser og gear skal være i orden, så vi undgår uheld og for mange defekter. HUSK hjelm er påkrævet når du kører med Heino Holdet.

PRIS:

Deltagelsen er selvfølgeligt gratis, og der er, ingen købsmæssige forpligtelser eller reklameindslag forbundet med at deltage på vore hold.

Heino turerne ledes af :

    Lange tur: Ole
    Korte tur: og Tirsdagsholdet Flemming Galby fra Heino Cykler

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

og få de gode tilbud først